Foto: EPA-EFE/Andrej Cukic

Fudbaleri Srbije gostuju Kataru u poslednjem kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a meč ekskluzivno prenosi TV Nova S.

PROČITAJTE JOŠ

Orlovi u 20.45 igraju na lisabonskom Lužu protiv Portugalaca, u 20.30 počinje program na TV Nova S posvećen utakmici, posle čega kreće borba na sve ili ništa.

Srbiji je pobeda sve, remi je Portugalcima dovoljan da izbegnu baraž i plasiraju se direktno na Svetsko prvenstvo.

Ukoliko aduti Dragana Stojkovića Piksija ponove igru iz 2. poluvremena prve utakmice u Beogradu, imaćemo čemu da se nadamo, a baraž valja izbeći zbog paklenog sistema.

Dragan Stojković Piksi je pun samopouzdanja pred ovu utakmicu, iako  je svestan ko je favorit.

„Portugal je u velikoj prednosti iz dva razloga – biće domaćin i ima mogućnost da se remijem domogne Katara. Srbija je došla samo da pobedi i ode na Mondijal 2022. Portugal neće igrati na nerešen rezultat. Ko bude bolji, putovaće u Katar. Neće doći 50.000 ljudi da gleda ekipu, spremnu da kalkuliše i traži samo bod. Portugal nije takav tim, nije to ni Srbija. U Lisabonu se sastaju jedine dve neporažene ekipe u neobično brzim i mini kvalifikacijama. Došlo je vreme da vidimo ko je bolji.“

Za kraj, bio je malo zagonetan.

„Možete da očekujete sve… E, sad, u to sam ubeđen, gledaćete dobru Srbiju, spremnu da se upusti u žestoku borbu sa sjajnim Portugalom“, zaključio je Stojković.

Videćemo od 20.45, uz TV Nova S – vreme je da se hrabro napadne istorija!

Gledajte Srbiju uz SBB i EON pakete

Utakmicu Portugal – Srbija u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta (PROMO)

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO Vlahović i Piksi: Baraž nas ne zanima, idemo na prvo mesto

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare