Novak Đoković Rolan Garos
Foto: EPA-EFE/IAN LANGSDON

Novak Đoković je već duže od jedne decenije planetarna senzacija, ali smo retko ranije (kao tokom meča sa Lorencom Musetijem) mogli da vidimo šta najstrastveniji navijači srpskog tenisera rade da bi ga gledali.

PROČITAJTE JOŠ

Mnogo njih je odlučilo da „preskoči“ obaveze i da svoju pažnju posveti najboljem na svetu.

Đoković im je priredio pravu tenisku poslasticu jer je nakon što je bio dva seta zaostatka uspeo da preokrene i slavi nakon predaje 19-godišnjeg Italijana pri rezultatu 6:7 (7), 6:7 (2), 6:1, 6:0 i 4:0.

Navijači su otkrili šta su radili tokom mečeva. Kako je to uticalo na njihov posao, pa i na spremanje ručka. Bio je ovo pravi prozor u živote „običnih“ ljudi koji obožavaju da gledaju svog miljenika kako igra u Parizu.

Većina se sjajno zabavila dok je delila sa ostalim navijačima šta se trenutno dešava u njihovim životima.

Jedna od najpoznatijih navijačica Novaka Džuli objasnila je da je završila jutarnje časove, pa napisala.

„Oh, taj forhend! Nešto što bi trebalo da znam na početku meča ljudi?“

Nije prošlo dugo, a stigao je odgovor koji je oduševio mnoge.

„Treba da znaš da me pozvao šef i pitao me da li možemo da pričamo, rekao sam za nekoliko sati sada sam jako zauzet“, napisao je jedan korisnik.

Tu je i prepiska jedne mame iz Italije sa ćerkom.

„Šta je za ručak?“, pitala je ćerka.

Mama je odgovorila:

„Ništa, Nole igra. Danas si na dijeti.“

Jedan navijač Novaka je „otkrio“ i kako zna da Novak vodi dok mu je uključen televizor.

„Možete da znate odmah da Novak dobija poene u seriji kada komentatori odjednom ućute, kada počnu da govore prigušenim, rezigniranim i bolnim tonom dok se smeju nervozno da smanje tenziju koju osećaju. Jadni đavoli“, napisao je jedan od njih.

Veliku pažnju izazvao je i potez Novaka kada je za zemlje odigrao. Tom prilikom je ogrebao prst, ali uspeo i da osvoji poen.

„To ja nazivam šampionom. Ako padneš, moraš uvek da ustaneš. Čestitam Novače. Učinio si da smo ponosni na tebe. Nastavi, šampione! Uvek smo uz tebe“, napisao je jedan korisnik.

Jedan od korisnika je objavio i fotografiju sa posla uz poruku „Oči su mi svuda danas“. I dok je sedeo i radio za kompjuterom, u pozadini je išao prenos meča Musetija i Đokovića.

Tu je i jedan od navijača koji je napisao.

„Od svih Noletovih mečeva, morao sam da propustim ovaj. Otišao sam posle prvog seta. Proveravao sam rezultat tokom časa i posle drugog seta sam prestao. Kakvo predivno iznenađenje.“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar