Sramno: Kirjos traži boks rivala, navijači vređaju Novaka

Tenis 18. jun. 202119:20 > 19:25
Podeli:
Foto: Tanjug/AP Photo/Hamish Blair

Nik Kirjos se vratio na teniske turnire, a kao da je odlučio da to objavi svetu pominjanjem Novaka Đokovića.

Problematični australijski teniser je najpre objavio fotografiju sa Novakom iz Pariza, a onda odlučio da podeli jednu misao na Tviteru.

PROČITAJTE JOŠ

Svi su iza objave „Ideja… Kirjos protiv nekog teniskog igrača… na boks meču? Hajdemo“ smatrali da Australijanac zapravo misli na Novaka.

I zaista nije to bilo teško naslutiti, pa je ogroman broj navijača u komentarima pisao „Novak“, „Đoković“ i druge pogrdne nadimke našeg asa.

Tako je bilo nekoliko korisnika koji su napisali „Novaxx DjoCovid“, baš onako kako su ga nazivali engleski mediji nakon što je prekinut Adria Tour.

Uz to je jedan od korisnika napisao.

„Đoković… I Nik… Uništi ga… Udaraj ga najjače što možeš i nemoj da staneš dok nije na zemlji i gotov“, napisao je jedan od njih.

Mnogi su pisali „Molim te da to bude Novak“ ili „Novak zato što ga ne voliš i jer je mnogo bolji od tebe u tenisu i tamo nemaš šansu“.

Bilo je i tenisera poput Ilije Marčenka koji su prihvatili izazov, ali za 20 miliona dolara.

Zaista deluje da Đoković nije zaslužio ovakve komentare, kao da je i dalje svima omiljeni negativac.

Sramni potezi naišli su na osude drugih korisnika, ali to nije zaustavilo komentare sa provokacijama.

Ova objava Kirjosa je ubedljivo najpopularnija u poslednje vreme, pa je za manje od četiri sata imala 800 komentara. Uz to je više 1,7 hiljada ljudi lajkovalo, a polemika se rasplamsala kada su se uključili i neki poznati teniseri poput Kokinakisa i Marčenka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar