Foto: Printscreen Sport klub

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedio je Sebastijana Kordu u finalu Adelejda.

Uzeo je titulu turnira serije 250 i na najbolji mogući način je započeo godinu pred Australijan open.

PROČITAJTE JOŠ:

Kordi, uprkos velikoj borbi i žestokom otporu nije pomogla ni sva podrška koju je dobijao sa tribina tokom tri sata i 11 minuta dugog meča.

Na tribinama je, između ostalih, bila i lepa 25-godišnjakinja Ivana Nedved, koja bi u februaru sa Kordom trebalo da proslavi dve godine veze.

Atraktivna plavuša iz Češke je ćerka proslavljenog fudbalera Pavela Nedveda koji se u poslednje vreme našao na udaru zbog toga što je bio deo uprave Juventusa, pre nego je klub počelo da kontroliše tužilaštvo.

Veza Sebastijana i Ivane ne čudi preterano, s obzirom na to da Amerikanac ima češko poreklo, te da je njegov otac Petr Korda bio češki teniser.

Ivana ima sportsku pozadinu, mada se i sama ne bavi poslom u fudbalu, već radi u odseku za komunikacije i menadžment Alfa Romea.

Provela je jedno vreme i kao stažista u Konde Nastu, ali i u italijanskom Vogu, dok je na društvenim mrežama veoma popularna.

Prati je skoro 80 hiljada ljudi na Instagramu, gde je u više navrata objavila fotografije i snimke sa američkim teniserom.

BONUS VIDEO: Đoković preživeo dramatičan meč u Adelejdu uz pomoć srpskih navijača

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare