Foto: EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Rodžer Federer je objavio informaciju koja je naterala navijače švajcarskog tenisera da se veoma zabrinu za njegovo zdravlje.

PROČITAJTE JOŠ...

„Od Vimbldona sam bio podvrgnut velikom broju doktorskih kontrola, prikupljao sam informacije, i shvatio sam da nije ovo način da nastavim dalje. Rečeno mi je da je neophodna operacija, što sam prihvatio.

Zbog toga ću na štakama biti veliki broj nedelja, a mnogo meseci van samog takmičenja. Želim da budem zdrav i da ponovo trčim okolo. Želim da ostavim bar malu nadu da ću se vratiti na Tur u nekom obliku. Svestan sam situacije i koliko će teško biti, ali… Želim da budem zdrav. Hvala vam svima, za sve poruke koje ću dobijati, jer znam da ste neverovatni, i da mi želite sve najbolje. Obaveštavaću vas o daljim koracima svoje rehabilitacije“, rekao je Federer.

Nekadašnji svetski reket „broj jedan“ odigrao je u 2021. godini samo 14 mečeva, a van terena je od nastupa na Vimbldonu, kada je u četvrtfinalu poražen od Poljaka Hurberta Hurkača.

Ovo ujedno znači i da će Švajcarac propustiti US Open, gotovo sigurno i Australijan open, a nastupi na Rolan Garosu i Vimbldonu 2022. godine su pod velikim znakom pitanja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar