Rafael Nadal
Foto: Lafata / Starface / Profimedia

Rafael Nadal odlučio je da uzme kraću pauzu od tenisa nakon poraza od Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa. Objavljene su i fotografije njegove zabave na luksuznoj jahti.

PROČITAJTE JOŠ

„Kralj šljake“ je u Parizu poražen tek treći put na Rolan Garosu, a ovaj neuspeh je teško podneo. Odlučio je da preskoči sezonu na travi i slavni Vimbldon, a objavio je da se neće takmičiti ni na Olimpijskim igrama.

Španac se kasnije na svojoj akademiji našalio na sopstveni račun i poraza od Novaka (Srbin ga je jedini dva puta savladao na Otvorenom prvenstvu Francuske), a onda potpuno nestao iz javnosti. Sve do petka.

Naime, fotoreporteri španskog lista „Hola“ objavili su niz fotografija na kojima je prikazano kako Rafa provodi vreme i zabavlja se sa porodicom i prijateljima.

Nadal je veliki ljubitelj jahti, pa je sam u nekoliko navrata isticao da bi želeo da poseduje jahtu.

Prošle godine je uvećao svoju pomorsku flotu katamaranom „Sanrif 80“ koji vredi 6,4 miliona dolara.

Ona je pravljena za duga krstarenja, duga je 24,4 metara, a manje je od njegove druge jahte „Betoven“.

Na jahti može da boravi 12 ljudi u svakom trenutku, a opremljena je luksuznim nameštajem. Od unutrašnjosti zastaje dah, pa ima ogromnu spavaću sobu sa bračnim krevetom koji je okrenut ka pramcu, kupatilom sa tušem, garderoberom i ogromnim prozorima zbog kojih se ova soba „kupa“ u suncu.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare