Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Šta se dešavalo u svlačionici Denvera nakon eliminacije od Finiksa Sansa? Prve detalje podelio je Majk Singer, poznati američki novinar koji je doneo brojne ekskluzivne informacije iz redova Nagetsa.

Denver je izgubio sva četiri meča protiv Finiksa, te je završio takmičenje u plej-ofu u polufinalu Zapadne konferencije.

PROČITAJTE JOŠ

Jokić je igrao na MVP nivou, ali nije imao pravu podršku saigrača. Džamal Marej je odsutan jako dugo zbog povrede, Majkl Porter Junior nema dovoljno iskustva, a ostali igrači koliko god da su se trudili nisu uspevali da iznesu taj teret. Nakon svega je Denver možda i prerano završio učešće u plej-ofu, a igrači su bili vidno razočarani.

Do ovog petka niko nije znao kako su igrači to podneli. Prosto otišli su svi kući, na odmore, a sa boli su morali da se izbore sami. Novinar Singer je sada otkrio šta se dešavalo neposredno nakon četvrtog susreta.

„Posle četvrtog meča Nikola je rekao Melounu da će doći do njegove kancelarije da se oprosti pre nego što ode na odmor. Završili su tako što su bili pivo sa Džošom Krenkeom, a družili su duže od dva sata“, napisao je ovaj novinar.

Džoš je sin Stena Krenkea, poznatog američkog milijardera i vlasnika Denver Nagetsa, Arsenala i brojnih drugih sportskih klubova. Bio je jedan od ljudi koji su promovisali ideju o Superligi Evrope, zbog čega je postao omražen među navijačima.

Američki novinar je otkrio i jedan zanimljiv detalj – Jokić ne planira da provede odmor u Srbiji.

Naime, Singer se, baš kao i Meloun, najavio da bi mogao da dođe u našu zemlju, a Jokić je samo uzvratio:

„Možeš da dođeš, ali nećeš me pronaći tamo“, rekao je Jokić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare