Željko Obradović
Foto: Screensshot Youtube Sportnetwork NS

Željko Obradović je u petak i zvanično postao novi trener Partizana, a među snimcima koji su se pojavili istakao se jedan koji je star četiri godine.

PROČITAJTE JOŠ

Tog 12. januara 2017. godine je Crvena zvezda savladala Fenerbahče sa 75:73 posle prave drame, ali su se navijači sramno ponašali prema trofejnom strategu.

Naime, navijači su odlučili da vređaju najboljeg evropskog trenera svih vremena, a o tome je i pričao Žoc nakon susreta.

„Ja ceo život pokušavam da se ponašam konkretno i unazad koliko godina sam dolazio na gostovanje Zvezdi i nikada nijedan ružan gest nisam napravio. To što su meni skandirali „Željko Turčine, na**** se…“, to je vaš posao da zabeležite. Ja sam veći Srbin od svih njih zajedno. Mene jedna stvar najviše boli, gospoda iz Crvene zvezde – niko nije odreagovao na to. To su bili moji drugari, mislio sam da su to drugari, od večeras nisu. Da je došao neko u moju salu da vređa protivničke igrače i trenera ustao bih i pokušao da ih zaustavima. Ovo je bilo horsko pevanje, što znači da je pripremljeno. Veći sam ja Srbin od svih njih zajedno, lako je ovde da se bude Srbin. Svi grupa „Hajmo, hajmo“, budite Srbi tamo gde sam ja bio Srbina, tamo probajte da budete Srbin.

I na kraju je potvrdio da više nema prijatelja među crveno-belima.

„Izvolite gospodo da vi sada pričate o toj temi, a i ova gospoda iz Crvene zvezde pošto nisam video nijednog člana iz Crvene zvezde da je ustao i rekao „Nemojte, nema smisla“. Ili se možda slažu? Kad nisu uradili to znači da se slažu, kada sam rekao bilo je prijateljstva sada to više nisu prijatelji, ne mogu da budu. Ako se neko slaže da sluša ono što mi skandiraju onda je to kraj svega. Nema pitanja? Tajac? Hvala lepo“, završio je Obradović i ustao sa stolice.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar