Foto: Printscreen Twitter

Može neko da napravi veliki uspeh na terenu, a onda van terena odmah i veliki gaf.

„U dobru se ne ponesi, u porazu se ne ponizi“, često vole da citiraju Srbi na društvenim mrežama, a Petra Kvitova tu lekciju izgleda nije savladala.

PROČITAJTE JOŠ:

Češka igračica je pobedila na mastersu u Majamiju, savladavši u finalu Elenu Ribakinu iz Kazahstana sa 7:6 (14) i 6:2 i podigla je 30. pehar u karijeri.

Odmah posle trijumfa otišla je da slavi sa svojim timom, a tu se našla i jedna devojčica sa svojom majkom.

Devojčica je htela autogram na ružičastoj teniskoj lopti, a Petra joj je samo odmahnula rukom, pre nego što ju je jedan od članova tima Kvitove rukom i odgurnuo.

Ovaj trenutak je zabeležen i WTA ga je podelio zajedno sa momentom slavlja, dok se na Čehinju posle veoma ružnog postupka obrušila lavina negativnih komentara.

Jedni su pisali da majka devojčice više sigurno neće plaćati kartu da bi uživo gledala češku teniserku, drugi ironično da je to bio veoma „otmen“ potez, a treći su u odgovorima objavljivali i snimke Novaka Đokovića.

Podsećali su kako je Novak posle svog meča na šljaci poklonio reket devojčici.

Bilo je i onih koji su rekli da to nije bio momenat za potpisivanje autograma, ali i onih koji su naveli da bi zbog ovakvog poteza Đokovića mediji „razapeli“, a Kvitova se provlači bez ikakve kritike.

BONUS VIDEO: Lajović pobedio Đerea na turniru u Riju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar