Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Siner je bio ubedljiv protiv Rubljova, i zakazao je meč protiv Novaka.

Foto: Nova.rs
Foto: Promo

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

Italijanski teniser, Janik Siner, najavio je polufinale protiv Novaka Đokovića, prvog tenisera sveta, nakon što je pobedio Andreja Rubljova u četvrtfinalu 6:4, 7:6, 6:3.

Pročitajte još

„Veoma je teško igrati protiv Andreja, jeste završeno u tri seta, ali moglo je da bude drugačije. Sve se brzo repavalo, trudio sam se da se krećem i osvajam poene. Želim da se zahvalim svima koji su ostali do 1:25 da nas gledaju. Uvek je zadovoljstvo igrati ovde, srećan sam što sam prošao u sledeće kolo“, rekao je Siner nakon meča.

Napravio je veliki preokret u taj-brejku drugog seta kada je od 1:5 stigao do 7:5.

„Trudio sam se da promenim nešto, da vratim jedan, pa drugi mini brejk. U takvim momentima sam jednostavno igrao bolje. Na tome sam radio i trenirao sam za takve situacije.“

Zatim je Janik pohvalio i svoj tim:

„Moj tim je ono što imam, ta ekipa sa kojom radim mi mnogo pomaže. Toliko vremena provodimo zajedno i imam uvek dobar osećaj sa njima i dobra je zabava. Trudimo se da uradimo sve što možemo i to se isplaćuje“, istakao je on.

Za kraj je govorio i o Đokoviću.

„Ovo je jedan od najvećih turnira na kojima ću dobiti priliku da igram protiv svetskog broja jedan. Na meni je da dam maksimum, da je borim za svaku loptu, pa ćemo videti za šta će to biti dovoljno“, zaključio je Siner.

Meč između Novaka Đokovića i Janika Sinera na programu je u petak.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar