Nova.rs

Sunce žestoko pržilo.

Foto: Nova.rs

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

Novak Đoković je nakon dana odmora odradio trening uoči drugog kola Australijan opena. Srpski as je izašao na teren u neuobičajenom terminu od 13.30 kada je najveća vrućina u Melburnu.

Sunce je žestoko pržilo, a temperatura je pokazivala 31 stepen. Australijsko sunce je opasno i na mnogo manjim temperaturama, pa je vrućina bila nesnosna.

PROČITAJTE JOŠ

Novak je sa kačketom na glavi žestoko trenirao, radilo se na volejima, servisu, riternu i različitim varijacijama, a srpski as je delovalo sasvim solidno i prilično racionalno.

Ipak, u jednom momentu je bilo vidljivo da ga muči isti problem kao na meču sa Dinom Prižmićem i da mu je nos i dalje zapušen, pa je u jednom trenutku prišao stolici i zatražio maramicu.

Nova.rs

Trening je održan na terenu broj 16, a Đokovića je dočekala armija srpskih navijača koji su ga burno pozdravili kada je ušao.

Tražilo se mesto, ljudi su se okupili posmatrali trening i sa okolnih uzvišica, a mnogi su čekali u redovima u nadi da će uspeti da makar i na trenutak pogledaju najboljeg svih vremena.

Nova.rs

Novaka u drugom kolu očekuje Alek Popirin, domaći teniser, koji će imati i veliku podršku navijača.

Nova.rs
Nova.rs

BONUS VIDEO Intervju Novak Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar