Novak i Jelena Đoković
Novak Đoković; Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Ponovo je u fokusu javnosti trenutak kada je veza Novaka i Jelene Đoković bila na prekretnici.

Mnogi su se podsetili priče Jelene Đoković u trenutku kada je ona završila studije u Milano, pa su tada imali više vremena za zajednički život.

PROČITAJTE JOŠ

Novak je uveliko napredovao i već tada je pokazivao da bi mogao da postane jedan od najboljih tenisera svih vremena. Preselili su se u Monako i tamo počeli da žive zajedno.

„Tri godine od početka naše veze došli smo do prekretnice. Odlučili smo se za zajednički život. Ali, u Monaku je bilo teško pronaći posao. Sve je “zatvoreno”, ali ja sam se igrom slučaja zaposlila u jednoj naftnoj kompaniji“, pričala je Jelena o prvim danima u Monaku.

Ipak, ubrzo su shvatili da nisu srećni. Živeli su zajedno i planirali da se više posvete jedno drugom, ali je Jelena radila po ceo dan, a Novak je mnogo putovao zbog turnira (teniska sezona traje 11 meseci).

Ubrzo su shvatili da bi nešto moralo da se promeni, da dođu do rešenja kako da pronađu savršenu simbiozu i da provode vreme koje su toliko želeli zajedno.

„Radila sam tamo godinu dana i to je bila nemoguća misija za našu vezu. U jednom trenutku Novak mi je rekao da više tako ne možemo. Dok sam studirala, tačno sam znala kada sam slobodna i kada mu se mogu posvetiti. Na poslu sam provodila dane u kancelariji i naša veza se našla u iskušenju. Zato smo tražili drugo rešenje“, prisetila se Jelena.

Novak Đoković i Jelena
Foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ideja da Jelena postane direktor Fondacije Novak Đoković im je spasila vezu, počela je da organizuje humanitarne akcije, ali i da stalno bude uz Novaka.

Poklopilo se to sa trenutkom kada je Novak eksplodirao u ATP svetu, a ubrzo je došlo i do veridbe.

„Od sada ću Jelenu svima predstavljati kao verenicu i buduću suprugu… Počinje navikavanje. Slatke muke. Presrećni smo“, poručio je Novak.

Ubrzo je njihova veza donela još jednu prelepu vest. Jelena je zatrudnela, a ubrzo je i mali Stefan došao na svet.

„Sa mnom ste proživeli mnoge lepe i teške trenutke u karijeri. Ne mogu biti srećniji čovek jer imam zdravlje, ljubav i Bog me je blagoslovio time da sa svojom Jelenom očekujem novog člana porodice. Jelena je trudna“, saopštio je Novak svetu srećne vesti.

BONUS VIDEO Neverovatan poen, pa as za Đokovićevu pobedu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare