Foto: Nova.rs

Poslednje pripreme pred novi pohod u Australiji.

Foto: Nova.rs

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.


Novak Đoković će u nedelju od devet sati ujutro po srpskom vremenu započeti pohod ka 11. tituli na Australijan openu. Pri rival će biti talentovani Hrvat Dino Prižmić koji je kroz kvalifikacije izborio priliku da zaigra protiv najboljeg igrača svih vremena.

Dan pred start turnira, Đoković je odradio i pripremu za meč kojim će započeti odbranu titule.

PROČITAJTE JOŠ

Pod krovom „Rod Lejver Arene“ koji je bio zatvoren zbog kiše koja je u Melburnu intenzivno padala ove subote, Novak je odradio trening na kojem je pretežno vežbao servis i ritern.

U dobrom raspoloženju je snažno udarao lopticu i usput se dobro zabavljao sa svojim sparing partnerom, a za ovu priliku je rival bio Australijanac Dvejn Svini koji je kroz kvalifikacije prošao do glavnog žreba.

Nova.rs

Svinijev prolazak u glavni žreb je komentarisao i legendarni Lejton Hjuit koji očekuje da će postati miljenik australijske publike na „Džon Kejn Areni“, gde će igrati protiv Fransiska Serundola. Hjuit je svojevremeno bio prvi igrač planete, a u Australiji je miljenik jer je i sada selektor tenisera.

Nova.rs

Nakon jedne razmene udaraca koja je izgledala kao da se igra grend slem finale, Novak je urlikom proslavio osvajanje poena, a onda se i nasmejao kao što je radio i veći deo treninga. Često je zbijao šale sa rivalom preko puta.

Sve to je samo uvod u ono što nas čeka od nedelje ujutru i kako je Nova.rs na licu mesta u Melburnu, zajedno sa nama pratite sva dešavanja sa Australijan opena.

Foto: Promo

BONUS VIDEO Intervju Novaka Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar