Novak Đoković
Foto: Tanjug/AP Photo/Kamran Jebreili

Igranje egzibicija je u teniskom svetu uvek specifično iskustvo, pogotovo one koje su napravljene na timskom nivou. Jedan od onih koji obožava ove formate je i Novak Đoković.

Srpski teniser pobedio je Austrijanaca Sebastijana Ofnera 5:7, 6:0, 10:7 i tako je zatvorio grupnu fazu Svetske teniske lige u Dubaiju, ali je još bitnije što je uverio navijače da je sve u redu sa njim.

PROČITAJTE JOŠ

Prethodno je poražen od Aleksandera Zvereva u prvom kolu, da bi meč protiv Nika Kirjosa odlučio da propusti, te je umesto njega igrao Grigor Dimitrov.

Protiv Ofnera je bio raspoložen za šalu pre svega za kolegama iz tima „Sokolova“ Paulom Badosom, Arinom Sabalenkom i Grigorom Dimitrovim.

U jednom trenutku je Novak vikao na sudiju. Prišao je do glavnog sudije nezadovoljan odlukom, pa je glasno izbacio iz sebe jedno poduže „Zašto?“

U jednom trenutku je došlo i do neprijatne scene jer je Đoković napucao jednog linijskog sudiju. Na kraju je arbitar morao da napusti teren, a mnoge je to podsetilo na onaj detalj sa US Opena 2020. godine kada je Đoković diskvalifikovan. Ni tada, ni sada nije postojala namera da se to uradi…

BONUS VIDEO Neverovatan udarac Austrijanca ostavio Novaka u šoku, Đoković hteo da preda meč

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar