Novak Đoković i Nikola Arzani
Novak Đoković i Nikola Arzani; Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Najbolji teniser sveta se privremeno vratio u Beograd.

Novak Đoković odlučio je da se vrati u Beograd nakon turnira u Rimu.

PROČITAJTE JOŠ

Iako je obično preko Monte Karla putovao do Pariza ovog puta je odlučio da ima nešto drugačiji put. Ipak, deluje da je to učinio jer je hteo da vidi sina Stefana koji u nedelju osvojio svoj prvi turnir u karijeri o čemu je ponosni tata pričao nakon finala protiv Stefanosa Cicipasa (6:0, 7:6(5)).

„Pa, to putovanje je uspešno, moj sin je osvojio turnir danas! Upravo sam dobio tu vest i to je (uz Novakov uspeh u Rimu) jedan dvostruki, Suncem obasjan uspeh. Mislim, to je bio jedan vrlo mali turnir, u okviru kluba, ne znači to (takmičarski) mnogo, rezultat je stvarno sekundaran, ali je lepo videti ga kako igra“, rekao je najbolji teniser sveta.

Pričao je i sa sinom nakon finala.

„Sada smo pričali i bio je na devetom nebu, kao i cela porodica. Bilo je lepo. Zaista lepo napreduje, zaljubljen je u sport. Sinoć je ostao budan do kasno i pokazivao mi je forhende i bekhende koje će da koristi. I ja sam to radio kad sam bio klinac. Pričali smo prethodnih dana o tome kako bi trebalo da igra, uvodio sam ga u ovaj svet i bilo je lepo kako je odgovorio na sve to. To morate da kažete na njihovom jeziku. Bio je to prvi zvanični turnir i meč, koji uvek ostaju u sećanju i zato sam hteo da zaista uživa.“

Đoković je uslikan na beogradskom aerodromu, a kako saznaje Nova.rs neće se dugo zadržati u Srbiji. Očekuje se da već u sredu napusti Beograd i gotovo je izvesno da će direktno leteti za Pariz.

Novak je bio vedar i nasmejan dok je prolazio uobičajene aerodromske provere posle leta.

BONUS VIDEO Novak Đoković emotivno o prvom meču sina Stefana

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare