Prvi reket planete Novak Đoković poklonio je reket jednoj devojčici u Londonu koja je pored terena držala natpis podrške.

On je u nedelju osvojio svoj 20. grend slem trofej pobedom nad Mateom Beretinijem u četiri seta.

PROČITAJTE JOŠ:

Odmah posle meča otišao je do svog boksa i zagrlio se sa svojim timom na tribinama, pa se po povratku na teren fotografisao sa dečakom i usrećio devojčicu.

Ona je u rukama držala akronim na kom je bilo ispisano ime „Novak“ vertikalno, a u horizontali reči koje počinju na slova imena srpskog tenisera.

Tako je „N“ upotrebljeno za „Number 1“, odnosno „broj 1“, slovo „o“ je „outstanding“, ili u prevodu „vanserijski“, a slovo „v“ je iskorišćeno za reč „victorious“, što znači „pobednik“.

Slovom „a“ je napisana reč „ambitious“, odnosno „ambiciozan“, dok je najsimpatičnije ostavljeno za kraj jer slovom „k“ počinje reč „kissable“, ili ugrubo „ljubljiv“.

Da podsetimo, Novak se pobedom u Londonu izjednačio po broju grend slem titula sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, a u Parizu je pre mesec dana poklonio svoj reket dečaku koji ga je bodrio sa tribina tokom meča sa Stefanosom Cicipasom.

Taj meč je srpski igrač dobio tek posle pet setova velike borbe i još većeg preokreta od 0:2 do titule.

BONUS VIDEO: Najbolji detalji meča sa Mateom Beretinijem

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare