Novak Đoković Serbia Opena Federiko Korija
foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

Novak Đoković se plasirao u finale turnira u Beogradu pobedim protiv Slovaka Andreja Martina, 119. na ATP listi sa 6:1, 4:6, 6:0.

PROČITAJTE JOŠ

„Počeo sam veoma dobro, onda je bio taj čudan drugi set, koji je počeo ranim brejkom. Stvari su bile pod kontolom, onda sam nekako izgubio nerve, mirnoću. Prosto sam mu dao taj drugi set, nisam bio zadovoljan kako sam odigrao tada“, rekao je Đoković.

On je ipak zadovoljan sa nekim stvarima.

„Ipak, ima dosta pozitivnih stvari, igrao sam dobro prvi i treći set. Bilo mi je važno da završim meč u jakom ritmu, što mi donosi samopouzdanje za finale i Rolan Garos. Dižem formu i što se tiče igre, mogu da kažem da sam igrao veoma blizu onog nivoa koji želim na Rolan Garosu. Nisam zabrinut, osim tih par gemova, kada sam izgubio koncentraciju. I to je deo igre, ako se desi, desi, to je jedna od stvari sa kojim morate da se nosite, uradio sam to kako treba“, kaže Novak.

On se osvrnuo i na žreb za Rolan Garos.

„Prvi put je da smo u istoj polovini žreba na grend slemu Rodžer, Rafa i ja. Biće sigurno interesntno, jer samo jedan od nas može u finale. Daću sve od sebe da to budem ja, ali dug je put, to je grend slem, imamo 128 igrača, svi uvek traže ekstra motivaciju da igraju. Moramo da idemo korak po korak. Imam iskustva, baš kao Rodžer i Rafa. dodao je Đoković.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare