Novak Đoković Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

U moru kritika na račun Novaka Đokovića, nakon što je pozitivan na koronavirus, legenda hrvatske košarke Dino Rađa stao je u odbranu prvog tenisera sveta.

Đoković je pozitivan na Covid-19, kao i Grigor Dimitrov, Borna Ćorić, Viktor Troicki, a svi su igrali na „Adrija turu“ u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ

Da su zaraženi otkriveno je tek za vreme i posle turnira u Zadru koji je prekinut kada se saznalo da bugarski teniser ima koronu.

I onda je krenula lavina… Domino efekat se odrazio i na Nikolu Jokića, a Dino Rađa, koji je pre srpskog centra harao NBA parketima, rešio je da kaže šta misli o celoj situaciji koja je potresla region i svetski sport.

„Neverovatna je količina sra** po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će više da ga poke**. Čovek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da pokušamo da spasemo bar deo sezone. I naravno, budi dobar je gov**. Da li je bilo grešaka, naravno da jeste. Ali, u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici. Za poređenje pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, javni prevoz, itd… Sve je puno ljudi i niko ne nosi ni masku, niti se drži distanca. Ali naravno da nije poenta sra** po Anti i Mati“, napisao je Rađa na Fejsbuku i dodao:

„Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovek je rizikovao svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek po koja stidljiva rečenica, a situacija je sada duplo gora, da ne tražim dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti, jer smo se svi zajedno previše opustili. Usput se vidi da smo bez ozbira na status i imanje, svi isto podložni virusima i da moramo bolje da pratimo uputstva. Zdravi i veseli bili“, zaključio je Rađa u svojoj objavi.

Nevjerovatna je kolicina sranja po Novaku ovih dana. Natjecanje ko ce ga vise pokenjat. Covik je napravija sve da…

Posted by Dino Rađa official on Среда, 24. јун 2020.

NOVAK ĐOKOVIĆ I KORONA

Mari: Novače, oporavi se, koronu ne zanima ko smo i šta smo

Predsednik ATP: Novak se ponašao kao dete na biciklu

Ivanišević: Skupljaju političke poene na nama

Novak se oglasio: Veoma mi je žao, pogrešili smo

Novak Đoković je pozitivan na koronavirus

Novak se oglasio posle pozitivnog testa na koronavirus

Pozitivna i Novakova supruga, deca i roditelji ne

Doneta odluka – otkazan “Adrija tur”

Đoković: Sve smo radili čistog srca i iskrenih namera

Burne reakcije na vest o Novaku i koronavirusu

Novak i koronavirus – vest dana u regionu i svetu

Kirjos posle vesti o Novaku: Ne javljajte mi se više

Novakov put do pakla na hrvatskom Jadranu

Hrvatski epidemiolog: Neće biti dobro ako je Novak pozitivan

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare