Foto: Screenshot Youtube Australian open

Zanimljiva situacija u trenutku kada je Tejlor Fric saznao da će igrati protiv Novaka Đokovića u četvrtfinalu Australijan opena.

Foto: Nova.rs

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

Ovaj snimak je na neki način otelotvorenje onoga sa čim se Đoković bori već 20 godina profesionalne karijere.

Na sam pomen njegovog imena je publika negodovala kao da nije u pitanju najbolji teniser svih vremena, već neko koga ne vole. Fric se već pre tri godine zamerio Novaku kada je poručio da nije povređen te 2021. godine kada ga je savladao, te da se „odjednom oporavio“.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, Fric nije (do kraja) pao u vatru ovog puta, pa je ovog puta pričao iz svoje perspektive. Svestan je šta mora da uradi kako bi dao sebi uopšte šansu da prvi put u karijeri savlada Đokovića (0-8).

On je samo gladio kosu nakon reakcije publike, a onda odlučio da analizira ono što ga čeka u četvrtfinalu u utorak od 04.30.

„Mnogo tih mečeva je bilo kada sam bio mlađi, od tada sam napredovao i postao bolji igrač. Igrali smo od tada, ali nisam uspeo da iznesem svoj najbolji nivo, a to morate da uradite ukoliko želite da se takmičite protiv nekog kao što je Novak. Moram da serviram kao danas, ali imam samopouzdanje. Imam šanse ako igram kao danas“, rekao je Fric aludirajući na meč protiv Cicipasa.

BONUS VIDEO Izjava Đokovića posle pobede nad Popirinom na Australian openu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar