Novak je kupio i nekretnine u Njujorku; Foto: Craig Barritt / Getty images / Profimedia

Prvi reket sveta Novak Đoković prodao je svoj luksuzni stan u Majamiju, koji je pre manje od dve godine kupio za 5,77 miliona dolara.

O ovome su nedavno pisali Vol Strit Žurnal, Forbs, Njujork Post i drugi američki mediji. Đoković je stan ubrzo po kupovini stavio na prodaju za 7,15 miliona dolara.

PROČITAJTE JOŠ:

Prodaja nije išla tako lako zbog pandemije koronavirusa, ali je srpski teniser zaradio samo na kupoprodaji oko 220 hiljada dolara, jer Vol Strit Žurnal piše da je stan prodat za šest miliona dolara.

Stan od 209 kvadrata se nalazi u kompleksu pod nazivom „Park 87“, u luks soliteru i parku velikom petnaestak hektara. Đoković je tu imao tri kupatila i isto toliko spavaćih soba, kao i plafone salonske visine.

Vendi Mendoza, koja se već 15 godina bavi prodajom luksuznih nekretnina u Majamiju, iz firme Kejhil i Dumo, kaže da Novak nikada tu nije živeo.

„Kad smo stavili stan na prodaju, tržište je bilo ‘meko’, ali očito je to zbog pandemije koronavirusa. Novak je bio van stana i na kraju ga je prodao za više novca od onoga za koliko ga je kupio“, rekla je Mendoza, a prenosi VSŽ.

Ova nekretnina smeštena ugaono na zgradi, imala je čak deset metara pogleda na Atlantik i izgrađena je u Majami Biču, istočno izdvojenom od kontinentalnog dela grada, a ne tako daleko od Ki Biskejna, gde se svake godine igra masters.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar