Novak Đoković
FotO: EPA-EFE/WILL OLIVER

Čeka nas uzbudljivo polufinale US Opena

Foto: Promo

Žistin Enan, bivša broj jedan svetskog tenisa, volela bi da gleda zanimljiv polufinalni meč na US Openu između Novaka Đokovića i Bena Šeltona.

Đoković i Šelton nikada pre nisu igrali, ali Amerikanca niko pre turnira nije video u ovoj fazi, pa je ipak uspeo da dođe do nje.

„Ben je fenomenalan. Već je i bio kada smo ga na ovom nivou otkrili u Melburnu. Bilo mu je teško nedeljama posle toga. Čekao je US Open da se opet pokaže i izabrao je dobar momenat. Volimo njegov spektakularan tenis. Pokazuje svežinu i harizmu. Često pričamo o Karlosu Alkarazu, o tome kako uživamo, ali sada uživa Šelton. Nećemo ih porediti, ali ponuditi tako nešto američkoj publici je izuzetno. Ludo je videti ga u polufinalu“, rekla je Enan.

PROČITAJTE JOŠ:

Belgijanka bi volela da vidi Šeltona u najboljem izdanju, dok će i Đoković imati poseban motiv.

„Želimo meč. Želimo da Šelton svojim tenisom bude u stanju da ga iznenadi. Nije da ne želimo da Novak pobedi, već se radujemo meču, sukobu stilova. Da li će Šelton biti u stanju da ostane bezbrižan? Čini se da je na dobrom putu. Pokazuje jaku fizičku snagu i vidi se da je radio na tome. Osim toga, kada igrate protiv Novaka Đokovića na tako važan dan, teško je da ga ne zamislite takvog. Đoković će takođe imati taj ponos da pokaže mladima da je on taj koji ima jake noge i genijalnost da pobedi“, zaključila je Enan.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar