Najbolji teniseri Srbije nalaze se u Insbruku gde ih očekuju dueli protiv Austrije i Nemačke u grupi Dejvis kupa. Prilikom obraćanja se jedno pitanje posebno izdvojilo.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, na konferenciji koju je nemačka selekcija održala nedugo pre toga izjavili su da se nadaju da Novak Đoković uopšte neće igrati do četvrtfinala takmičenja.

Po njihovoj računici nema potrebe da se Đoković zamara protiv Austrije i Nemačke jer igraju bez prvih zvezda (Dominika Tima i Aleksandera Zvereva). Ipak, da u srpskom timu niko ne razmišlja o kalkulacijama svedoči njihova reakcija kada su ovo čuli.

Sva šestorica selektor Viktor Troicki, Miomir Kecmanović, Nikola Ćaćić, Dušan Lajović, Filip Krajinović i Đoković su se se siti ismejali, a onda je selektor diplomatski odgovorio.

„Što se tiče Novaka – nadam se da će igrati u četvrtfinalu, ali do tada imamo dva meča da dobijemo. Igraće i protiv Austrije i Nemačke. Okupili smo se juče, vredno treniramo, momci su motivisani i atmosfera je sjajna. Hotel je izvanredan. Celom timu prija okruženje išli smo u šetnju oko hotela i igrali smo se žurke oko hotela. Prvi put sam Dejvis kup selektor i zaista mi je čast i sjajno se osećam, za sada sve ide sjajno – nisam još odlučio ko će igrati kao drugi igrač, ali mislim da su Filip, Dušan i Miomir u sjajnoj formi i igraju odlično. Sutra ćemo odlučiti ko će prvi na teren, Ćaćić se sprema za dubl“, rekao je Troicki.

BONUS VIDEO Novak Đoković došao u Insbruk, odmah trenirao u opremi Srbije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare