Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: Tanjug/ AP Photo/Ariel Schalit

Srpski teniser je govorio o temi koja je godinama zabranjena u njegovom timu.

Novak Đoković je savladao Marina Čilića sa 6:3, 6:4 u finalu turnira u Tel Avivu, a nakon toga se odmah zaputio ka Kazahstanu.

PROČITAJTE JOŠ

Pojasnio je i da se i dalje oseća sjajno i da još uvek ne razmišlja o kraju karijere, ipak istakao je još jednom koliko je bio grandiozan oproštaj Rodžera Federera na Lejver kupu.

„Nisam blizu penzije, ne želim previše da razmišljam o tome. Rodžer je imao prelepu penziju na Lejver kupu u Londonu. Svi smo bili tamo, sa njegovom porodicom, da se oprostimo od njega na veličanstvenom događaju u veličanstvenoj areni. Mora da je to bilo posebno za njega i nema sumnje da je to zaslužio. Jedno znam da ću sigurno želeti, da moji veliki rivali dođu da se oproste od mene“, ponovio je Đoković nakon finala u Izraelu.

Otkrio je i jednu osobu koja će sigurno plakati na oproštaju.

„Moja majka sigurno“, rekao je Đoković uz ogroman osmeh.

Pojasnio je i kako se proveo u Izraelu.

„Igrao sam mnogo tenisa ove nedelje, to je ono što sam želeo i zbog čega sam došao u Izrael. Nisam imao vremena da idem okolo, da budem iskren, ali sam uživao na plaži, tu sam provodio bar sat vremena svakog dana, džogirao sam, vozio bicikl, plivao… Prošetao sam malo i starim gradom i video malo istorije. Davno sam bio u Jerusalimu, upoznat sam sa državom, definitivno ću se vratiti ovde kada nije teniski turnir, kao turista, da obilazim zemlju i da osetim Izrael, ali i da zahvalim svim ljudima za tretman kakav sam imao ovde ove nedelje. Zahvalan sam na tome i na vezi koju sam ostvario sa ljudima iz Tel Aviva“, završio je srpski teniser.

BONUS VIDEO Novaka iznervirao navijač, morao da reaguje nakon sjajnog gesta.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar