Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: EPA/Made Nagi

Novak Đoković stigao je u Adelejd, a dobrodošlicu mu je poželeo i Australijan open čiji je rekorder sa devet osvojenih titula.

Prošlo je 11 meseci od kada je srpski teniser bio deportovan iz Australije, oprostio je svima to mučenje zbog kog je 10 dana proveo u pritvoru, a na kraju mu je čak izrečena i trogodišnja zabrana.

PROČITAJTE JOŠ

Novak je isticao da nije došao na osvetničku misiju, a iako je podrška Australijanaca porasla za 16 posto (sa 14 na 30) i dalje je mnogo onih kojima se ne dopada da Đoković zaigra u Australiji.

Tako je Australijan open objavio četiri fotografije koje su odmah postale hit na Instagramu, a mnogo je komentara koji su sušta suprotnost. Od onih koji zahtevaju da opet bude izbačen do onih koji govore da je došao najbolji teniser svih vremena.

Sve ovo svedoči da će Đokoviću biti izuzetno teško u Australiji, ali bi baš potezom što je došao u Adelejd na turnir mogao da „pročisti“ te loše udare do prvog grend slema u sezoni koji počinje 16. januara.

Neverovatne su poruke i svađa navijača, a gotovo svaki komentar ima po nekoliko odgovora. Ima mnogo onih koji sadrže psovke.

„Ma ajde, molim vas, deportujte ga opet.“

„Novak Đoković, najbolji teniser na ATP turu.“

„Teško da je GOAT kada nema poštovanja za sve ljude i prijatelje tenisere.“

„Dobro je videti ga opet.“

„Jedan od najmanje voljenih šampiona u svim sportovima.“

„Dozvolili ste mu da igra? Šta se promenilo?“, a odgovor je bio „Jer je zabrana ostala za sve ostale, a samo je podignuta za multimilionera. Kakva sprdnja“.

„Kralj Melburna se vratio. Ura!“

„Šta će on ovde? Šta se dogodilo sa trogodišnjom zabranom?“

„Idemo, Nole.“

„Zašto se to desilo, klovnu?“, a stigao je odgovor „Naravno da će plakati sredovečni navijači Nadala i Federera“.

BONUS VIDEO Velika podrška sa tribina za Đokovića, Stefan vikao ajmo tata

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare