Foto: REUTERS/Hannah McKay/Guliver

Goran Ivanišević bio je potpuno iskren i govorio o svom proročanstvu i pre nego što je postao deo tima Novaka Đokovića.

Đoković je nedavno osvojio 21. grend slem titulu, bio mu je sedmi trofej na Vimbldonu i čak četvrti zaredom. Čak 28 mečeva zaredom ne zna za poraz, a u Londonu je bio izvanredan.

PROČITAJTE JOŠ

Hrvatski trener nema nikakvu dilemu da će Đoković još dugo biti na visokom niovu. Nije želeo da se bavi prognozama, ali ističe na čemu se radi svakodnevno.

„Cilj je da Novak igra što duže, ne bojim se. Nemam ja tu neki cilj, neka se igra i neka mu dozvole da igra“, rekao je Ivanišević novinarima u najavi turnira u Umagu.

Nije želeo da nagađa sa tim koliko će titula do kraja karijere imati srpski teniser. Ipak, izneo je i dobru vest kada je u pitanju odlazak u Australiju naredne godine i lošu kada je reč o US Openu.

„Da je neko pre deset godina rekao da će i on i Nadal prestići Federerera, ne bi verovali. Ja sam, dok još nisam bio u timu, rekao da će i Novak i Nadal imati više slemova od Rodžera, sada se to ostvaruje. Teško je reći koliko će imati na kraju, uskraćuju mu sada US Open. Australija je dobra vest, to da nije više uslov obavezna vakcinacija, ali Vlada mora da mu izbriše tri godine kazne. To bi moglo da bude u redu. Ako obojica budu zdravi, ne znam gde će stati“, zaključio je šampion Vimbldona iz 2001.

BONUS VIDEO Poslednji poen za sedmu titulu Novaka Đokovića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar