Srpski teniser je po prvi put u karijeri stigao u Tel Aviv i odmah zablistao.

Novak Đoković je srušio Pabla Anduhara sa 6:0, 6:3, a 115. igrač planete ni u jednom trenutku nije imao šansu da napravi senzaciju.

PROČITAJTE JOŠ

Dolazak Đokovića je teniski događaj veka u Izraelu, a ujedno je jedna od najvećih sportiskih legendi koja je stigla u ovu zemlju svih vremena.

Srpskog tenisera je oduševilo koliko je blizu publika terenu i koliko je glasna jer je poznato da ono obožava da igra u takvim uslovima koji su slični Dejvis kupu.

„Izvanredna atmosfera večeras, hvala vam što ste došli. Volim ovaj teren jer je veoma intimna atmosfera, veoma je glasno i publika je ovde veoma strastvena kada je u pitanju tenis i sport uopšte. Vrlo sam srećan što sam ovde i što igram pred vama, hvala vam na podršci.“

Analizirao je sam meč i posebno se osvrnuo na jedan detalj.

„Prvi meč za mene je počeo savršeno, osvojio sedam gemova zaredom, a onda smo se potukli u tom osmom gemu 15 minuta. Jedan od najtežih gemova koje sam odigrao u životu, a odigrao sam mnogo, mnogo gemova. Sve čestitke Pable što se borio i što je odigrao odličan meč, u drugom meču je bilo neizvesno sve do 4:3 kada sam uspeo da mu oduzmem servis, da ostanem čvrst i fokusiran, da zatvorim meč vrlo dobro. Sve u svemu veoma sam srećan sa igrom i nadam se da ću nastaviti ovako i u petak“, poručio je Đoković.

BONUS VIDEO Novak Đoković dočekan ovacijama u Izraelu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar