Očekuje još bolje partije.

Novak Đoković je uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Sinsinatiju nakon pto mu je zbog povrede meč predao Alehandro Davidovič Fokina na statu drugog seta.

PROČITAJTE JOŠ

Srski teniser je prvi set dobio sa 6:4, ali je Španac zbog povreda leđa morao da preda i meč završi ranije.

Đoković je istakao da mu nije drago što je ovako moralo da se zavrđi.

„Nadam se da će se brzo vratiti na teren. Na mreži mi je rekao da se nije oporavio od povrede leđa koja ga je mučila dan ranije. Nadam se da će biti spreman za US Open. Poznajemo se dobro, on je imao sjajnu nedelju u Kanadi gde je igrao u polufinalu i to ga je sigurno iscrpelo i uticalo na ovakav scenario. Nije ovo dobro ni zbog publike koja je došla očekujući da će gledati meč. Dobro je za mene što sam se vratio na teren i što sam pobedio, ali su pomešane emocije zbog načina na koji sam dobio meč. Nadam se da ću podizati formu kako bude turnir odmicao“.

Istakao je i da je srežan što se vratio u SAD.

„Meni je drago što sam se vratio u Ameriku da igram pred publikom koja voli tenis. Vežu me ovde neke lepe uspomene i nadam se da će sutra biti još bolje“.

Sledi meč protiv Galea Monfisa protiv koga ima neverovaan skor od 18:0.

„Monfis je sjajan momak, zaista ga veoma poštujem i volim kao osobu. Mnogo uživanja i zabave daje publici i jedan je od najharizmatičnijih igrača koje smo imali godinama unazad. Borio se povredama, možda igra najbolje ikada. Svi govore o mojim godinama, ali on je star isto kao i ja, tako da ćemo imati sudar dvojice veterana“.

BONUS VIDEO  Srbija postala zemlja teniskih šampiona: Šta je tajna Novaka Đokovića i uspeha srpskih tenisera na Vimbldonu?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar