Novak Đoković plasirao se u finale Mastersa u Parizu, a u polufinalu bio je jači i od Huberta Hurkača, i od publike u dvorani "Bersi".

PROČITAJTE JOŠ

Najbolji teniser sveta je po ko zna koji put u karijeri ispisao istoriju, pobedom protiv Hurkača obezbedio je da sedmi, rekordni put završi godinu na vrhu ATP liste, što nije uradio niko pre njega.

Vodili su srpski i poljski teniser žestoku bitku za finale Pariza tokom više od dva sata, a za novi rekord i 37. masters titulu igraće Đoković u nedelju (ne pre 15 sati) protiv Medvedeva ili Zvereva.

Do borbe za trofej došao je posle mnogo drame i preokreta protiv Hurkača, a uz sebe često nije imao ni publiku u „Bersiju“. U finišu odlučujućeg, trećeg seta malo je nedostajalo da mu greškom sudija otmu poen, a ušao je i u klinč sa navijačima.

Servirao je pri rezultatu 3:6, 6:0, 4:2 i doživeo brejk, a kada je napravio duplu servis grešku aplaudirao je publici koja ga je ometala, zbog čega su mu sa tribina uzvratili zvižducima.

Ipak, Novak je pokazao po ko zna koji put da je jači od svega i da gotovo niko i ništa ne može da ga zaustavi u pisanju istorije.

BONUS VIDEO Novaku hteli da otmu poen, snimak pokazao istinu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare