Novak Đoković i dečak
Foto: Screeshot Youtube Inside The game

Novak Đoković je u nedelju pobedom nad Stefanosom Cicipasom stigao do druge titule na Rolan Garosu (19. grend slem), a veliku pažnju privukao je njegov odnos sa jednim navijačem. Dva dana kasnije smo čuli nastavak i detalje priče.

Novak je poklonio reket sedmogodišnjem Tomu nakon što ga je ovaj srčano bodrio tokom čitavog meča.

PROČITAJTE JOŠ

Francuski sajt „Francebleu“ je uspeo da dođe do oca ovog momka. Tom je privukao pažnju kada je skakao od sreće nakon što mu je Novak pružio reket.

U tom momentu se čitava porodica nalazila na tribinama, a otac je potvrdio ono o čemu se spekulisalo da je Tom veliki navijač našeg asa.

„Na meč je došao u srpskog majici“, otkrio je njegov otac.

Zatim je objasnio šta se, zapravo, dešavalo u toku meča.

„Počeo je vrlo snažno da ohrabruje Novaka, koji ga je primetio. Uspostavili su neku vezu. Kada je došao da sedne nasuprot nas, pogledao je Toma i podigao mu palčeve u vis i namignuo.“

Otac je objasnio da Tom ne skida kačket koji mu je poklonio Srbin.

„Bio je neverovatno srećan. Siguran sam da je o tome razgovarao i sa prijateljima. Jutros je želeo da uzme kapu i odnese je u školu. To je trenutak koji će mu se zauvek urezati u sećanje. Želeo je da nosi kačket i popodne na ručku. U subotu igra na turniru, mislim da će ga i tada nositi.“

U ponedeljak se oglasila i majka dečaka koja je bila oduševljena potezom srpskog asa.

„Verovatno najbolji trenutak Rolan Garosa u životu mog deteta. Hvala ti Novače za trenutak koji mi se zauvek urezao u pamćenje“, napisala je majka malog Toma.

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare