Foto: Zavod za sport i medicinu sporta

Najbolji teniser planete Novak Đoković vratio se u Beograd i tu je posetio Zavod za sport i medicinu sporta.

Još ranije je prvi reket planete nameravao da obiđe ovu ustanovu, a od njenog direktora Gorana Bojovića saznajemo i šta je Đokovićev plan za naredne dane.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nismo do sada mogli da uskladimo sve sa njegovim obavezama i vremenom i danas je našao slobodnog vremena. Obišao je Zavod za medicinu, pričao je malo sa doktorima i profesorima. Malo smo on i ja pričali. Nije krio oduševljenje i prijemom i urađenim u prethodnih nekoliko godina“, rekao je Bojović za Nova.rs.

Otkrio je i da je Novak odlučio da još jednom poseti ovu ustanovu, da bi proverio stanje svog tela posle naporne sezone u kojoj je osvojio tri grend slem titule.

„Biće još jedna poseta u toku sledeće nedelje, gde je on izrazio želju da će da odradi preglede. Video je opremu kojom raspolažemo, kadrove koje imamo i hoće da odradi tu medicinske i analitičke testove. Pokazali smo smo mu gde se pregledaju naši olimpijci. Bila mu je jasnija slika kada je video“, kaže Bojović.

Dodaje da je posebno ostao bez reči kada je Đoković rekao da „sada zna zašto smo jaki kao sportska nacija“.

„Nismo pričali o tim stvarima i njegovim planovima za Australijan open i narednu sezonu. Ovo je sada bio radni obilazak i drugarski i prijateljski“, podvukao je Bojović.

Foto: Zavod za sport i medicinu sporta
Foto: Zavod za sport i medicinu sporta

BONUS VIDEO: Đoković opsovao „sočno“, sudija ga razumeo i kaznio

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare