Foto Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Nemački teniser Aleksandar Zverev pobedio je Novaka Đokovića u tri seta 7:6, 4:6, 6:3 i plasirao se u finale Završnog mastersa u Torinu, a meč je završen u prijateljskom tonu.

PROČITAJTE JOŠ

Na konferenciji, Novak je govorio o ćaskanju na mreži, koje je proteklo uz lepe reči Zvereva.

„Sa Sašom uvek ima puno lepih reči, uzajamno je poštovanje, kolegijalnost, stvarno se dobro slažemo, on je jedan od momaka sa kojim na turu imam jedan od najboljih odnosa, iako je veliki rival. To nas ne sprečava da budemo bliski van terena, često pričamo o svemu i svačemu, on je jedan od radoznalijih u mlađoj generaciji, želi da pita i podeli iskustva. Trudio sam se da mu se nađem, uvek je odnos išao u pozitivnom smeru. Znao sam njegovog brata Mišu, generacija smo i jako mi je drago što igra dobro, zaslužuje da bude Grend slem šampion“, rekao je Novak.

Sada sledi Dejvis kup i Srbija u Austriji napada titulu.

„Sada je sva pažnja usmerena ka Dejvis kupu, kasno se završava sezona, ali šta je tu je, nadam se najboljem, želimo da idemo do kraja, imamo mladu ekipu, imamo iskustvo i mlade, imamo i singl i dubl, specijalistu za dubl Nikolu Ćaćića, hoćemo maksimum, rezultat je u Božjim rukama, videćemo šta će dalje. Onda sledi odmor, koliki, ne znam, videćemo.“

BONUS VIDEO Novak as servisom osvojio drugi set

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar