Foto: TSS
Foto: TSS

Dejvis kup selekcija Srbije otputovala je u Beč gde će se od 25. novembra do 5. decembra 2021. godine boriti na finalnom turniru ovog prestižnog teniskog timskog takmičenja.

Dejvis kup će biti održan u tri grada (Madrid, Insbruk i Torino).

PROČITAJTE JOŠ:

Selekcija Srbije se nalazi u grupi F sa Nemačkom i Austrijom, a međusobni mečevi igraće se u Insbruku. Tim Srbije je ove nedelje odrdiouje finalne pripreme na terenima TC Novak u Beogradu uoči odlaska u Austriju.

Put Austrije iz Beigrada krenuli su Dusan Lajović, Filip Krajinović, Miomir Kecmanović, Nikola Ćaćić, selektor Viktor Troicki, trener Dusan Vemic, fiziotarapeut Miljan Amanovic, doktor Duško Spasovski, dok će se najbolji teniser planete Novak Đoković priključiti srpskom timu u Insbruku po završetku završnog Mastersa u Torinu.

„Daćemo sve od sebe i izabraćemo onog ko bude zaslužio da bude tu, ko može da pomogne. Mi smo jedan tim i na to gledamo baš tako. Uvek igramo najbolje u Dejvis kupu, stvarno smo složni i okupili smo se da se napunimo pozitivnom energijom. Bitno nam je da svaki momenat provedemo zajedno i da to prenesemo na teren. Novak želi da igra i to je veliki plus za sve nas. Samim tim ćemo dati sve od sebe da tu njegovu dobru volju iskoristimo na najbolji mogući način“, rekao je Krajinović.

Podsetimo, najbolji teniser sveta igra polufinalni meč na Završnom mastersu u Torinu protiv Aleksandra Zvereva u subotu od 21 sat.

BONUS VIDEO Novakova imperija od Amerike do Srema

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar