Foto: Tanjug/AP Photo/Luca Bruno)

Novak Đoković i Kameron Nori će odmeriti snage u poslednjem duelu u zelenoj grupi na Završnom mastersu u Torinu, a taj susret će biti odigran u petak od 21.00.

PROČITAJTE JOŠ

U prvom meču dana od 14 časova se sastaju Kasper Rud i Andrej Rubljov u direktnom duelu za drugo mesto u grupi i prolaz u polufinale.

Novak Đoković je u prvom kolu bio bolji od Ruda sa 2:0 u setovima, a istim rezultatom savladao je i Rubljova.

Sa druge strane, Nori je nakon velike borbe i tri seta izgubio od Ruda, čime je izgubio svaku šansu da se nađe u polufinalu.

Podsetimo, Nori je na turnir stigao kao zamena za Stefanosa Cicipasa, koji je odustao nakon prvog kola zbog povrede.

Đoković se u dosadašnjem toku karijere nikada nije sastao sa Britancem, koji je nedavno osvojio turnir u Indijan Velsu, koji mnogi nazivaju „petim grend slemom“.

Meč možete pratiti uz Sport klub 1, a Nori nije krio oduševljenje.

„Jedva čekam. Nikada ranije nisam igrao sa Novakom, niti sam trenirao sa njim, tako da mi je to prvi put. Radujem se tome. Ova nedelja mi je do sada bila neverovatna. Koristio sam je kao trening za Dejvis kup, pa je ovo bonus što igram, odlično je za iskustvo. Gledao sam Novaka, ‘puca’ i zaista dobro oseća loptu. Stvarno je dobar u ovim uslovima. Prilično je brz, koristi teren. Biće teško, ali radujem se tome. Idem da vidim da li pripadam ovde i da li mogu da se takmičim sa takvim igračem“, kaže Nori.

Poznato je da će Novak u polufinalu igrati protiv Aleksandra Zvereva, pa će duel sa Norijem imati revijalan karakter.

BONUS VIDEO Željko Obradović o promeni kapitena i ponašanju košarkaša Partizana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare