Nole
Foto: EPA/Marcelo Sayão

Zagrevanje za teniski spektakl "Adrija tur" u Beogradu, biće na Dorćolu ali u fudbalskom obliku i prva zvezda biće, naravno, Novak Đoković.

Ovog četvrtka od 17 časova biće odigrana revijalna fudbalska utakmica humanitarnog karaktera između ekipa Art Football Serbia i Adria Your Team, uz direktan prenos na Sport Klubu.

PROČITAJTE JOŠ

Prvu ekipu čine srpski umetnici, a drugu pretežno teniseri sa regionalnog turnira i bivši fudbaleri.

Trener umetnika biće Andrija Milošević, dok će sportiste predvoditi Dragan Gagi Jovanović.

U „Adrija“ timu igraće Nole i njegova braća Marko i Đorđe, najavljene su i teniske zvezde Damir Džumhur, Dominik Tim, Saša Zverev, a na travnatom tepihu naći će se i naši asovi kao što su Viktor Troicki, Filip Krajinović i Dušan Lajović.

Ekipu će kompletirati Savo Milošević i Dejan Stanković, treneri Partizana odnosno Crvene zvezde, te Nenad Milijaš, Nikola Milošević Đota, Petar Đukić, Andrija Kuzmanović i Karlos Gomes-Herera.

Za umetnike bi trebalo da igraju: Vedran Blagojević, Bojan Vasković, Aleksandar Radojičić, Miloš Petrović Trojpec, Igor Miljković, Milan Mitrović, Rajko Šarić, Viktor Savić, Miodrag Anđelković, Luka Tabašević, Nikola Glišić, Lazar Đukić, Miloš Stojanović (Smoke Mardeljano), Danijel Čehranov, Marko Đurovski, Branislav Lalić, Marko Gizdavić, Igor Lazić Niggor.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar