Foto: Printscreen Instagram / Nick Kyrgios

Australijski teniser Nik Kirjos ovogodišnji Australijan open posmatra iz komentatorske kabine i nada se uskorom povratku na teren.

Foto: Nova.rs

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

Kirjos je povređen i za godinu dana je odigrao samo jedan meč, lani u Štutgartu, pa se u Melburnu našao u ulozi komentatora.

PROČITAJTE JOŠ:

Pored novih kolega novinara druži se i sa svojim stalnim kolegama teniserima, pa je podelio fotografiju sa Stefanosom Cicipasom i Tanasijem Kokinakisom.

Podelio je i poruku zbog koje mediji sa engleskog govornog područja postavljaju pitanje da li je Kirjos ovim nagovestio novu „bombu“ u svetu tenisa.

„Stvari bi uskoro mogle da počnu da izgledaju baš lepo za tim Grčke“, napisao je Kirjos uz fotku sa Cicipasom i Kokinakisom.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Ukratko, najavio je da bi tim Australije mogao da zameni za tim Grčke i to nedugo nakon što je u kolumni u australijskoj štampi napisao da neće biti na Olimpijskim igrama u Parizu pod grbom Australije.

„Ono što garantujem jeste, da ako budem spreman da igram, neću da se stavim na raspolaganje reprezentaciji Australije za OI u Parizu. Način na koji su me tretirali nikada neće da bude zaboravljen. Bila je sramota da mi zabrane da igram na OI u Rio de Žaneiru. Tada sam bio 13. na ATP listi i imao sam priliku da osvojim medalju. To što su mi zabranili da predstavljam svoju zemlju zbog ponašanja je nešto što jednostavno ne mogu da zaboravim“, rekao je Kirjos.

BONUS VIDEO: Novak Đoković vs Tejlor Fric – hajlajts

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar