Foto: twitter.com

Australijan open nije ni blizu početka turnira, a već je napravljen ozbiljan haos zbog pandemije koronavirusa.

Pojedini teniseri su doputovali, poput Đokovića, Tima i Nadala, a mesto u Australiji našla je i Julija Putinceva, koja je dobila i sobu sa neočekivanim cimerom.

Ispostavila se da ima miša u sobi, zbog čega je tražila da joj se promeni smeštaj, ali joj niko nije pomogao.

Zato je rešila da se oglasi na društvenim mrežama.

„Pokušavam već dva sata da promenim sobu! I niko nije došao da pomogne zbog problema sa karantinom“, napisala je ona.

Prethodno, iznervirala se zbog apsurdne situacije da svi putnici iz aviona budu smešteni u karantin, samo zato što je jedna osoba pozitivna.

„Ne razumem zašto nam niko nije rekao da ako jedna osoba sa leta ima virus, da ceo avion mora u izolaciju. Onda bih da puta razmislila pre dolaska ovde“, rekla je ona.

Kada ju je jedan navijač pitao šta je drugo očekivala, imala je odgovor: Rekli su nam da u izolaciju moraš samo ako je jedan član tvog tima pozitivan, a ne ako je neka bilo koja druga osoba u pitanju.

Nema sumnje, mnogim teniserima se turnir već smučio, a da nije ni počeo.

Naime, u subotu je objavljeno da je jedna osoba zaražena na čarter letu koji je išao iz Abu Dabija za Australiju, a ubrzo potom stigle su informacije da u još jednom avionu ima dve zaražene osobe.

Pravila su takva da će svi iz spomenuta dva aviona morati u izolaciju na 14 dana, s tim što će kompletan period karantina provesti u sobama bez mogućnosti treninga.

Zato se postavlja pitanje u kakvoj će fizičkoj spremi i formi 47 tenisera i teniserki dočekati osmi februar kada počinje prvi Grend slem sezone.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar