Miomir Kecmanović
Miomir Kecmanović; Foto: Tanjug/AP Photo/Shuji Kajiyama

Srpski teniser nije imao dobar deo sezone kakav se očekivao nakon što se posle trave igralo na betonu, ali deluje da je u Tokiju pronašao pravu formu.

Miomir Kecmanović je posle preokreta i prave drame uspeo da slomi otpor Jošihita Nišioke sa 2:6, 7:6(1), 6:2 i da se plasira u osminu finala turnira u Tokiju gde ga čeka Danijel Evans.

PROČITAJTE JOŠ

NIšioka je bio najveća senzacija prethodnih dana jer je osvojio turnir u Seulu nakon što je u finalu savladao Denisa Šapovalova.

U prvom setu je Japanac dominirao, ali je srpski teniser pokazao karakter koji ga je krasio na početku godine kada je igrao briljantno.

Stigao je do brejka za 4:2 u drugom setu, nije uspeo da privede set kraju bez drame jer je Nišioka vratio brejk, ali je u taj-brejku bio pravi. Podsetilo je to na partije kao protiv Tomija Pola na Australijan openu kada je uvek uspevao da dobija neizvesne završnice setova.

U trećemm setu pravi dva brejka zaredom i dolazi do 4:0, nakon toga je mirno meč priveo kraju iako je propustio jednu brejk i meč loptu u sedmom gemu.

Ovo je dobar impuls za srpskog asa nakon što je u prvom kolu Seula poražen od Aleksandra Kovačevića.

BONUS VIDEO Trening Krajinovića i Kecmanovića pred Dejvis kup meč sa Španijom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar