Srpski teniser Miomir Kecmanović nije zadoovljan kako je završen njegov meč sa Mihailom Kukuškinom.

Kecmanović je izgubio 6:7, 6:4 i 6:7 od slabije rangiranog igrača (Kukuškin je 182, Kecmanović 69. teniser sveta) u prvom meču četvrtfinala Dejvis kupa između Srbije i Kazahstana.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pa ok, bilo je dobro, ali trenutno mi to ne znači ništa. Nisam uspeo da donesem poen i to je sve što je danas bilo na terenu. Dao sam sve od sebe, trudio se maksimalno, bacao za svaku loptu, ali to niko ne gleda. Stvarno mi je žao što se tako završilo i što nisam uspeo da pomognem timu danas“, rekao je Kecmanović posle meča.

Dodao je da je bio nervozan pred meč sa Kukuškinom i zahvalio se saigračima na podršci.

„Na početku sam bio nervozan i pred start, a posle me je prošlo i onda sam gledao kako da se izvučem. Nije to bilo, ne znam koliko strašno, da ne mogu da igram. Timski smo odlučili da ja izađem na teren, nije to bila ničija odluka zasebno. Svi smo se dogovorili i mislili da je to dobra odluka za tim i meč koji sledi. Momci su stvarno bili fenomenalni, i Nole i Duci i Filip i Ćaćić. Navijali su iz srca, pomagali su koliko su mogli i dali mi energiju, kad mi je najviše trebalo, da se dignem – stvarno su mi pomogli u tome“, objasnio je Kecmanović.

Novinare je zanimalo za kojom od četiri propuštene meč lopte najviše žali i da li misli da se nije dovoljno potrudio dovoljno.

„Ne znam šta vam znači ‘ne trudim se dovoljno’? Igrao sam tri i po sata, ne znam šta bih trebalo da uradim da bi tako izgledalo. Pokušavam. Naravno da sam razočaran. Ne osećam se dobro, izneveriš tim u tako važnom meču. Ali, dao sam sve od sebe. Nadam se da momci mogu da nam daju još jednu šansu“, odgovorio je Kecmanović.

Kada je pojašnjeno da je reč o agresivnosti u ključnim poenima, a ne u trudu, Kecmanović nije dalje komentarisao to pitanje.

Ostaje mu kao pozitivan utisak atmosfera tronedeljnog okupljanja, mada rezultat njegovog meča nije najbolji mogući.

U drugom meču je Novak Đoković pobedio Aleksandera Bublika u dva seta 6:3 i 6:4.

BONUS VIDEO: Poslednji poen na Kecmanovićevom meču sa Kukuškinom

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar