Dejvis kup reprezentacija Srbije savladala je Kazahstan u četvrtfinalu Dejvis kupa sa 2:1 (6:2, 2:6, 6:3) i plasirala se u polufinale, gde će odmeriti snage sa Hrvatskom.

Kakav debi. Mihail Kokuškin je savladao Miomira Kecmanovića sa 7:6(5), 4:6, 7:6(11) i tako doneo prvi poen Kazahstanu u Dejvis kupu.

Bio je ovo jedan od najtežih mečeva koje je Srbin odigrao u karijeri, pre svega zbog pritiska koji je bio na njemu.

PROČITAJTE JOŠ

Imao je imperativ pobede jer će kazahstanski dubl u trećem meču biti apsolutni favorit protiv našeg.

Kecmanović je odmah napravio brejk u prvom setu, ali je onda dozvolio Kokuškinu da se vrati. U taj-brejku nije uspeo da ostane miran, pa je rival slavio sa 7-5.

Drugi set je doneo potpuno drugačiju situaciju na terenu. Ključni gem u meču bio je onaj pri rezultatu 5:4. Dva igrača su odigrala čak 22 poena, a Kecmanović je iskoristio tek petu brejk šansu.

Sve vreme je selektor Viktor Troicki ustajao i vikao iz petnih žila. Najčešće je sa njegovih usana moglo da se pročita „Fokus, fokus“, a nakon ovog gema je i Novak Đoković skočio sa klupe i dotrčao do reklame pored terena.

Razgovarao je sa Troickim i podelio zapažanja o igri dva tenisera.

A onda je počela serija Kecmanovića i u trećem setu. Stigao je do 3:0, a onda propustio čak pet brejk lopti za 4:0.

Ušlo se u neočekivanu dramu kada je Kukuškin napravio brejk za 5:4. Propustio je srpski teniser dve meč lopte, ali je Kazahstanac rizičnom igrom stigao do brejka.

Nakon toga nije nedostajalo napetosti, pa se ušlo u taj-brejk. Tamo je usledilo pravo ludilo, pa je Kazahstanac slavio sa 13-11 u nezaboravnom meču.

U drugom meču večeri Đoković je rutinski, sa 2:0 (6:3, 6:4), savladao Aleksandera Bublika i doneo poravnanje.

Odlučujući meć protekao je od sjaja do očaja i nazad kada je reprezentacija Srbije u pitanju. Prvo je u prvom setu, nakon rezultata 2:2, dubl Đoković – Ćaćić uspeo da veže četiri gema i sa 6:2 dođe do prednosti od 1:0, ali je u drugom usledio veliki pad koji su Kazahstanci iskoristili i uzvratili sa dva brejka u četvrtom i osmom gemu, dok je Srbija propustila jednu brejk šansu u petom gemu. Ipak, Ćaćić je podigao znatno nivo igre u trećem setu, bio sjajan u petom i devetom gemu, dok je Đoković odigrao bez greške, pa je Srbija obezbedila mesto među četiri najbolje selekcije.

Polufinale je zakazano za 3. decembar, a bolji iz meča Srbije i Hrvatske će se za titulu boriti protiv Nemačke ili pobednika duela Rusija – Švedska.

Foto: REUTERS/Susana Vera

Ćaćić, Đoković – Golubev, Nedovjesov 6:2, 2:6, 6:3

6:3 To je to!

Novi brejk, iskorišćena treća meč-lopta i prolaz među četir najbolje selekcije na krilima Novaka Đokovića!

5:3 Još gem do pobede

Nije Ćaćića išlo, ali je uprkos tome odservirao fantastično, Srbija bez izgubljenog poena stigla do 5:3.

4:3 Srbija propustila šansu, Kazahstan se vratio na gem zaostatka

Odličan početak, dva vezana poena donela su nadu da bi Srbija mogla do drugog vezanog brejka, ali su Kazanstanci ipak uspeli da se vrate, vežu četiri poena i dođu do 4:3.

4:2 Novakove „bombe“ za potvrdu vođstva

Sjajno! Đoković je pri 15:30 odservirao tri „bombe“ i doneo potvrdu brejka. Još dva gema do polufinala!

3:2 Evo i brejka

Bravo! Ono što im nije pošlo za rukom u drugom jeste u trećem delu igre, zadrhtala je Kazahstancima ruka, Srbija stigla do brejka i vođstva – 3:2!

2:2 Ćaćić odličan, Srbija do poravnanja

Konačno se opustio Ćaćić, popustio je grč – rutinski gem za izjednačenje

1:1 Novaku proradile emocije

Ćaćić je u jednom trenutku izgubio ravnotežu, ali je Novak sjajno to ispratio i iznenadio rivala paralelom, potom je sjajnim drugim servisom doneo 30:15, još jednom bombom doveo Srbiju do 40:15, a potom i do izjednačenja. Proključale su i Novakove emocije po osvojenom gemu, pa je povikao „idemo!“…

0:1 Kazahstan prvi do prednosti

Srbija je uspela da od 0:30 dođe do izjednačenja, ali je izgubila naredna dva poena, pa Kazahstan vodi.

Drugi set

2:6 Izjednačenje u setovima

Koliko dobro su igrali u prvom, toliko loše je protekao drugi se, pa je Kazahstan stigao do poravnanja – 1:1 u setovima.

2:5 Ništa od brejka

Postojala je nada da bi Srbija mogla da nastavi putem kojim je krenula osvojenim drugim gemom, ali je umesto toga ponovo Kazahstan preuzeo inicijativu i bez priblema došao do petog gema, pa će Ćaćić servirati za izjednačenje.

2:4 Novak vratio nadu 

Đoković je bez dileme glavna „vuča“ Srbije, tako je bilo u i šestom gemu. Odlično je servirao, sjajno igroa u polju i praktično sam doneo drugi gem Srbiji.

1:4 Kazahstan potvrdio brejk

Shvatio je Đoković da je trenutak da preuzme inicijativu, što je u narednom gemu i učinio, pa je Srbija stigla do šanse za brejk, ali su Kazahstanci uspeli da spreče gubitak servisa, a potom i dođu do 4:1.

1:3 Očajan gem Ćaćića

Dupla greška Ćaćića, zatim dve greške sa osnovne linije donele su tri brejk šanse Kazahstancima. Prva je završila u mreži za 40:15, potom je i druga nakon sjajnog servisa Ćaćića ostala u polju Kazahstanaca, a nakon promašenog prvog servisa Ćaćić je uspeo da uhvati Nedovjesova na „krivoj“ nozi, te je treća loptica otišla u aut za izjednačenje. Pogrešio je Ćaćić ponovo u narednom poenu, što su iskoristili i došli do brejka.

1:1 Lagano poravnanje, Srbija dominira na svoj servis

Još jedan gem sa nulom, Srbija je lako došla do 1:1.

0:1 Kazahstanci stigli do vođstva

Prvi gem u drugom setu pripao je Kazahstancima, koji su uspeli da dođu do 1:0.

Prvi set

6:2 Evo i seta

Kako je tekao prvi set, tako je i završen – još jedan rutinski gem za ubedljviih 6:2. Još samo jedan set do polufinala Dejvis kupa!

5:2 Dupli brejk Srbije

Novi brejk i tri gema prednosti! Pali su Kazahstanci, iskoristili su to Đoković i Ćaćić, a završni „udarac“ dao je Ćaćić sjajnim lobom uz dosta sreće. Još gem do vođstva!

Poen za Đokovićevu pobedu u singlu

4:2 Potvrda brejka

Ponovo fantastičan gem na Đokovićev servis, samo jedan dopušten poen i laganih 4:2.

3:2 Evo ga brejk!

Konačno je popustila koncentracija Kazahstacima! Odličan gem Srbije, greška Nedovjesova, Đoković i Ćaćić vode u prvom setu.

2:2 Srbija zasad ostavila bolji utisak

Dva gema, samo jedan dopušten poen – Srbija lako dolazi do svojih, dok Kazahstanci imaju problema da osvoje gem na svoj servis. Ćaćićev prvi gem doneo je laganih 2:2.

1:2 Velika borba srpskog fubla, Kazahstanci čuvaju servis

Pokušavaju Đoković i Ćaćić da dođu do brejka, bore se, ali rivali ipak uspevaju da dođu do vođstva, 2:1.

1:1 Novak se razigrao, Srbija izjednačila

Odigrao je dva odlična servis-poena Đoković, prvo Ćaćiću omogućio da lako poentira sa mreže, potom poslao pravu bombu u polje rivala, a uz još dva odlična poena stigli su do 1:1.

0:1 Kazahstan vodi

Imao je sreće Đoković, pogodio vrh mreže, prevario rivala i doneo Srbiji 30:15, ali je potom Ćaćić zakucao lopticu u mrežu za poravnanje. Potom je Đoković zamalo izbacio lopticu u aut (40:40), a Kazahstanci uz dosta sreće došli do prednosti.

Počinjemo!

Pobednik ovog duela zaigraće u polufinalu, a plasman u borbu za titulu tražiće protiv Hrvatske.

Đoković – Bublik 6:3, 6:4

6:4 Bravo, Nole! Pobeda!

I ovaj put bio je dovoljan jedan brejk za rutinsku pobedu. Sada je sve na dublu…

5:4 Bublik iznenadio Novaka

Imao je Đoković meč loptu, ali je Kazahstanac savrešno servirao, a potom servisom „ispod ruke“ iznenadio Noleta.

5:3 Novak najbolji kad je najpotrebnije

Silovit je Đoković, bez izgubljenog poena – još gem do pobede.

4:3 Bublik kaznio Novakove promašaje

Đoković je mogao do drugog brejka, ali je prvo dopustio rivalu da se vrati od 0:30, potom propustio dva zicera i na kraju izgubio gem.

4:2 Još jedan rutinski gem Đokovića

Jedan izgubljen poen, dva gema prednosti i još dva do pobede.

Poen za prvi Đokovićev set

3:2 Kazahstanac smanjio rezultat

Uzvratio je Novaku, bez izgubljenog poena došao do 3:2 i produžio opstanak u meču.

3:1 Lagana potvrda brejka, Novak sve bliži pobedi

Sjajan servis, bez izgubljenog gema, Đoković polako ali sigurno ide ka izjednačenju.

2:1 Odlično! Novak ponovo oduzeo servis rivalu

Nakon što je sprečio rivala da mu oduzme servis, Đoković je sam uspeo da iskoristi greške Kazhastanca i dođe do vođstva u drugom setu.

1:1 Novak spasao brejk šanse

Mogao je Kazahstanac do izjednačenja, ali je Đoković bio najbolji kad je najvažnije, sjajnim volejem prvo anulirao prednost rivala, a potom i veoma lepim drop-šotom došao do izjednačenja.

0:1 Kazahstanac uzvratio, Đoković gubi početkom drugog seta

Odličan gem odigrao je Bublik, dopustio Novaku samo dva poena i poveo u drugom delu igre.

Prvi set

6:3 Đoković vodi u setovima

Po drugi put na meču Novak nije izgubio poen tokom gema, stigao je do 6:3 i nakon 37 minuta igre došao nadomak važne pobede.

5:3 Bublik pokazao da je prava mašina za asove

Mogao je Novak do brejka, ali je proradio servis rivala koji je pokazao zašto je najbolji server 2021. godine, koji je odservirao dva asa kada je bilo najpotrebnije i došao do trećeg gema.

5:2 „Igra mačke i miša“

Lako, rutinski, bez ikakvih problema Đoković je došao na samo gem do prvog osvojenog seta. Novak dominira na terenu, Kazahstanac ne uspeva ni da pripreti, pa je Nole bez izgubljenog poena stigao do 5:2.

4:2 Bublik smanjio rezultat

Kazahstanac je Novaka ostavio bez brejk šanse i uspeo da smanji na dva gema minusa.

4:1 Potvrda brejka, Nole grabi ka prvom setu

Nakon oduzetog servisa usledio je rutinski gem na njegov servis, Đoković vodi 4:1.

3:1 Brejk Đoković

Odlično! Nole je sjajno gradio gem, došao do 40:30, a potom iskoristio slabiji volej rivala i rutinskom paralelom došao do prednosti od brejka.

Foto: REUTERS/Susana Vera

2:1 Novak nastavlja sa sjajnim servisima

Služi Đokovića servis na početku meča, pogađa bez problema, Bublik ne uspeva da uzvrati iole kvalitetnije, pa teniser iz Srbije bez problema uspeva da zadrži prednost.

1:1 Novak propustio šansu za brejk

Novak je dobio prva dva poena na rivalov servis, potom je dobio i poen na 30:30, i činiose da će uspeti da dođe do brejka, ali je teniser iz Kazahstana zaigrao bolje, naterao Đokovića na par grešaka i nakon dužeg gema stigao do 1:1.

1:0 Lak gem za Đokovića

Odličan početak, Đoković je odličnom servisom bez previše problema stigao do vođstva.

19:52 Teniseri izašli na teren

Srbiji je potrebna Novakova pobeda kako bi došla u situaciju da se bori za prolaz u polufinale u dublu.

Kecmanović – Kukuškin 6:7(5), 6:4, 6:7(11)

Taj-brejk

11-13 Kraj

11-12 Nova prednost za Kukuškina.

11-11 Nema kraja.

10-11 Četvrta meč lopta za Kazahstan

10-10 Drama! Kecmanović se vraća

9-10 Nova meč lopta. Sedma na meču.

9-9 Idemo! Kakva drama.

8-9 Poen za rivala.

8-8 Bravo!

7-8 Meč lopta Kukuškina.

7-7 Nema kraja.

7-6 Nova meč lopta!

6-6 Ima li kraja ovoj drami?

6-5 Kakav forhend Kecmanovića!

5-5 Uf!

5-4 Kako važan poen!

4-4 Ne, ne, ne!

4-3 Odgovor Kazahstanca.

4-2 Bravo, majstore!

3-1 Ma idemo, Kecmanović dolazi do važne prednosti.

2-1 Tako je Mišo! Sjajan potez za prednost.

1-1 Šteta! Mreža zaustavlja Kecmanovića.

6:5 Idemo!

Kecmanović je relativno lako stigao do 40:0. Servis ga sjajno služi, ali je imao probleme da odgovori na servis rivala.

5:5 Kukuškin siguran nakon pauze

Kazahstanski veteran je vezao tri brza poena i stigao do 40:0, a onda je Kecmanović uspeo da stigne do prvog poena.

5:4 Jao, jao, jao! Brejk Kukuškina

Propustio je Kecmanović dve meč lopte, a Kukuškin je promašio dve brejk šanse. Na kraju je treću iskoristio Kukuškin. Kakav tenis, kakva ludnica. Kukuškin se kockao prilikom riterna u poslednjem gemu, a onda napravio pravo čudo. Nakon toga je Kecmanović zatražio pomoć medicinskog tima zbog iscprljenosti. Legao je na zemlju, a dobio je pomoć zbog grčeva.

Miomir Kecmanović 222
Miomir Kecmanović; Foto: Sportklub HD

5:2 Siguran Kecmanović

Sjajna tri poena Kecmanovića. Kao da je namerno štedeo snagu u prethodnom gemu da bi sada zablistao. Nakon toga je imao nešto teži četvrti poen, ali je stigao do gema.

4:2 Kukuškin lako do gema

Kao da je Kecmanović u tom momentu brinuo samo o servisima, pa nije želeo da se zamara pokušajem da dođe do brejka.

4:1 Bravo!

Nakon izgubljenog prethodnog gema, Kecmanović je malo pao u igri. Uspeo je Kukuškin da stigne i do brejk šanse, a onda je Kecmanović odigrao sjajan drajv i to dok je lopta samo okrznula mrežu, pa se Srbin izvinio rivalu. Nakon toga je usledio as i odličan forhend za novi gem.

3:1 Kakva šteta! Kecmanović propustio pet set lopti

Imao je tri brejk šanse Kecmanović, ali je sve tri propustio nakon sjajnih poteza Kukuškina. Bio je ovo još jedan izuzetno dugi gem, jedan od onih u kojima se lome mečevi. Na krajuje Kukuškin uspeo da osvoji gem, tako što je spasao pet brejk lopti.

Teniseri Srbije
Teniseri Srbije; Foto: TSS

3:0 Bravo!

Perfektan start Kecmanovića. Srpski teniser je sjajnim servisima potvrdio brejk iz prethodnog gema za 3:0.

2:0 To je to!

Viče Troicki iz petnih žila „Fokus, fokus“, a saveti Novaka su urodili plodom. Kecmanović je iskoristio treću brejk loptu, a Kukuškin je ironično pokazao palac gore sopstvenoj klupi.

1:0 Kecmanović siguran

Tako je! Nakon lude drame je Kecmanović uspeo da osvoji gem bez previše drame.

Po završetku drugog seta je Đoković prišao do Troickom kako bi podelio šta je zapazio u igri Kukuškina. Đoković je podelio nekoliko saveta za par minuta, a onda se vratio na klupu Srbije.

Foto: TSS

Drugi set: Kecmanović – Kukuškin 6:7(5), 6:4

6:4 Tako je! Kakva drama, Kecmanović uzeo set

Kakav gem! Stigao je Kecmanović do 40:15, ali je Kukuškin uspeo da osvoji poen. Propustio je Kecmanović prvu set loptu, a onda i drugu. Dobio je i treću priliku nakon duge razmene, ali ni tada nije uspeo da probije Kukuškina. Propustio je i Kazahstanac tri šanse da osvoji ovaj gem. Imao je i četvrtu brejk šansu, ali ni nju nije uspeo da realizuje. Nakon 18 poena niko još uvek nije uspeo da osvoji gem.

Nakon nestvarne drame je na kraju srpski teniser uspeo da iskoristi petu set loptu i da izjednači na 1:1 u setovima. Kakav je ovo bio gem. Na kraju je bilo odigrano ukupno 22 poena u jednom gemu.

5:4 Ma to je to!

Kecmanović igra sa novim sampouzdanjem, prosto pleše po terenu. „Pometlao“ je Kukuškina u ovom gemu bez mnogo problema.

4:4 Tako je! Brejk Kecmanovića

Stigao je Kecmanović nakon sjajno prethodnog gema do 30:0, a onda je stao. Ipak, pogrešio je Kukuškin, pa je Kecmanović stigao do brejk lopte i odmah je iskoristio.

3:4 Kakav gem Kecmanovića

Tri asa Kecmanovića zaredom, a onda i sjajna paralela iz punog trka. Selektor Troicki je to burno proslavio, a onda je imao šta i da savetuje izabranika.

2:4 Kukuškin siguran

Kazahstanac apsolutno dominira kada udarcem otvara poene.

2:3 Ista meta, isto odstojanje

I dalje Kazahstanac ima brejk prednosti, a Kecmanović nije uspevao ni da zapreti u tim momentima. Srpski teniser nije uspevao da preuzme inicijativu i da „prošeta“ rivala.

1:2 Brejk Kazahstana

Kukuškin nastavlja da briljira, a Kecmanović igra previše defanzivno. Srpski teniser kao da je sve vreme čekao da pogreši rival, a kada se to ne bi desilo nije imao spreman odgovor.

1:1 Šteta!

Uspeo je Kecmanović da stigne do 30:0, ali nije uspeo da dođe i do brejka. Kukuškin se brzo vratio.

1:0 Dobro je!

Brzo je Kecmanović zaboravio tesno izgubljeni prvi set, pa je odmah sigurno osvojio gem.

Prvi set: Kecmanović – Kukuškin 6:7(5)

Taj-brejk

5-7 Kukuškin uzima prvi set.

4-6 Kakav volej Kukuškina. Srbija ima probleme.

4-5 Najbolji poen u setu! Kakav potez Kecmanovića kada je bilo najpotrebnije.

3-4 To je bilo potrebno! Sjajan servis, a onda i odličan forhend po dijagonali.

Viktor Troicki
Viktor Troicki; Foto: Sportklub HD

2-4 Tako je! Kecmanović uzima poen.

1-4 Kukuškin uvećava prednost.

1-3 Aut Kecmanovića, nije dobro.

1-2 Vodi Kazahstanac. U ovim momentima su oba tenisera napravila po 13 neiznuđenih grešaka.

6:6 Taj-brejk!

Uspeo je Kecmanović da se izvuče iz neugodne situacije i stigne do novog gema. Ovog puta je servis srpskog igrača odneo prevagu.

5:6 Kakav tenis Kukuškina

Iskusni Kazahstanac je ove godine slavio samo četiri puta, ali sada igra meč sezone. Prošetao je Kecmanovića i lako osvojio ovaj gem.

5:5 Uf, kako se sada izvukao Kecmanović

Nakon što je Kukuškin stigao do 30:15, pa kasnije i izjednačenja Kecmanović je uspeo da odigra dobro i da na kraju osvoji taj gem. Navijači iz Kazahstana su izuzetno bučni između poena. Imaju bubnjeve, trube, a skladno navijaju gotovo bez prestanka.

4:5 Kazahstanci vode

Kukuškin nastavlja da teroriše sjajnim udarcima, ravni udarci ostavljaju Kecmanovića bez šanse da uopšte stigne tu loptu.

4:4 Kakva borba

Nijedan ni drugi igrač nisu uspeli da naprave brejk. Kukuškin je u tim momentima imao bolji govor tela od našeg asa.

3:3 Baš, baš teško

Uf… Kako je malo falilo da Kukuškin napravi brejk. Ipak, njegov forhend je završio u autu. Kecmanović je onda imao dve sjajne kombinacije i stigao do novog gema. Nakon ovog osvojenog gema je Troicki skočio sa klupe kako bi bodrio Mišu i dao mu preko potrebnu podršku. U dvorani se sve vreme čuje skandiranje „Miša“. Navijači iz Kazahstana navijaju za Kukuškina, ali je to i nadimak našeg asa.

2:3 Preokret nakon 20 minuta

Stegla se ruka Kecmanovića nakon dva auta. Počeo je da šalje previše kratke lopte, a Kukuškin je to iskoristio i lako osvojio dva poena. U jednom trenutku je Kukuškin stigao do serije od devet osvojenih poena zaredom.

2:2 Uf, kakav udarac za Srbiju

Kecmanović nije bio spreman za sjajne riternove Kukuškina. Čak dva puta je nakon toga Kecmanović loptu izbacivao duboko u aut. Miomir je izgubio teško stečenu prednost brejka.

2:1 Prvi gem za Kazahstanca

Kukuškin je uspeo da osvoji prvi gem na susretu i dođe do 2:1. Veliki broj navijača Kazahstana se nalazi na tribinama koje su gotovo potpuno obojene u svetloplavu i žutu boju koje krase zastavu ove zemlje.

2:0 To je to

Siguran je srpski teniser na početku susreta. Kukuškin je dva puta pogodio samu liniju, ali ni to nije omelo Kecmanovića da diktira tempo. Srbija ima podršku u Madridu.

Srpski navijači
Srpski navijači; Foto: Sportklub HD

1:0 Sjajno! Brejk Kecmanovića

Sjajan početak Kecmanovića. Od prvog poena je vršio pritisak na Kukuškina, spasao je dve gem lopte, a onda stigao i do brejk lopte. Ubrzo je to bio prvi gem na konto Srbina.

16.00 Himne Srbije i Kazahstana

Završene su himne dveju zemalja, pa je počelo zagrevanje Miomira Kecmanovića i Mihaila Kukuškina.

Himna Srbije teniser
Himna Srbije teniser; Foto: Sportklub HD

15.58 Teniseri Srbije izlaze na teren

Srpski teniseri su izašli na megdan Kazahstanu.

15.57 Još jedan snimak iz Madrida

Ovo je još jedan snimak sa poslednjeg treninga naše selekcije.

15.53 Slika iz Madrida

Naši momci su trenirali u španskoj prestonici, a sa treninga se pojavila i jedna fotografija.

15.48 Srbija je spremna za megdan

Srpski teniseri i stručni štab su neposredno pred meč sa Kazahstanom završili zagrevanje glasnim „Srbija“. Kako je to izgledalo pogledajte u snimku pred vama.

15.14 Fotografija za pozadinu mobilnog telefona

Jedna sjajna fotografija stiže iz Madrida. Na njoj se nalazi Novak Đoković u trenutku kada servira na jednom treningu.

13.58 Iza zatvorenih vrata

I dok se teniser zagrevaju sa veliki megdan u četvrtfinalu, ni ostatak srpskog tima ne miruje. Filip Jovanović, španer Dejvis kupa Srbije, priprema rekete za mečeve u Madridu protiv Kazahstana.

Filip Jovanović španer
Filip Jovanović španer; Foto: TSS

*

Filip Jovanović španer
Filip Jovanović španer; Foto: TSS

 

13.47 Novak već na terenu

Najbolji teniser sveta se već nalazi na terenu i priprema za popodnevni meč. Kako je izgledao njegov trening otkrio je Dejvis kup na zvaničnoj stranici. Uživajte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Davis Cup (@daviscup)

13.50 Dobro došli

Na još jednom lajv blogu Nova.rs možete ispratiti sva dešavanja sa mečeva Srbije i Kazahstana, ali i sve ono što se dešava iza zatvorenih vrata i što nećete moći da vidite u prenosu uživo.

Gledajte Srbiju u Dejvis kupu SBB i EON pakete

Utakmice Srbije u Dejvis kupu mogu da gledaju svi SBB korisnici, na EON, TotalTV i D3 platformama, a mogu da se prate i ako niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže. Dakle, preko bilo kog interneta.

BONUS VIDEO Trening Novaka Đokovića u Madridu pred Kazahstan u Dejvis kupu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare