Milorad Dodik, predsednik Republike Srpske, pokušao je nevešto da se "opere" i za svoje reči je pronašao krivca u RTS.

Dodik je odlučio da se posveti „saniranju ili kontroli štete“, izvinio se zbog „spekulativnog prikaza“…

PROČITAJTE JOŠ

Saznali su svi šta Dodik zapravo misli o Đokovićima na rasistički i prostački način,

Ovog puta je odlučio da se oglasi na Tviteru i sopstvenom sajtu

“Gostujući u sinoćnjoj emisiji ‘Oko’ RTS-a iznio sam svoj stav o svim postavljenim pitanjima, otvoreno, jasno, precizno kao i uvek. Moj odnos prema voditelju emisije Papiću ostaje pun poštovanja i uvažavanja. Porodica Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjima od onog dela Srbije koja ne može da im oprosti uspeh”, istakao je Dodik.

Zatim je odlučio da najpre napadne RTS, a tek onda da pokuša da se „opere“. Primetiće svi u najmanju ruku sramno.

“Žao mi je što sam ovim povodom doživio razočarenje u RTS. Nastaviću da poštujem i uvažavam uspeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštujem i cenim njegovu porodicu. Završićemo sve dogovore u vezi sa turnirom Srpska Open’ Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem veoma zahvalan na činjenici da je turnir ove godine održan u Banjaluci.

Izvinjavam se ako je spekulativni prikaz na mrežama povjedio članove porodice Đoković. Mene jeste. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu da vjerujem da su to uradili na ovako gnusan način. Kao iskreni poštovalac Novaka Đokovića i kao tenisera i kao čoveka, želim svu sreću njemu i njegovoj porodici. Srđanu i Đorđu uspeh u svemu.

“RTS je izgubila nekoga koji je, nažalost, mislio da ima nade za profesionalizam u medijima”, zaključio je predsjednik Republike Srpske

BONUS VIDEO Đorđe Đoković o Novaku, dve licence za Srbiju i zašto Kirjos nije došao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare