Foto: EPA-EFE/LUKAS COCH

Mekinro priznao da se prevario.

Bivši sedmostruki grend slem šampion Džon Mekinro bio je apsolutno impresioniran nivoom tenisa koji je Rafael Nadal pokazao u odnosu na prvog nosioca Novaka Đokovića na Rolan Garosu. Nadal je u utorak uveče u Parizu savladao Đokovića 6:2, 4:6 6:2 7:6.

PROČITAJTE JOŠ

Pre meča, Nadal i njegov tim su zatražili da se meč odigra u popodnevnom terminu. Organizatori Otvorenog prvenstva Francuske odbili su Nadalov zahtev i umesto toga zakazali meč za veče. Takođe, Nadal je pre meča rekao da je Đoković favorit, ali je istakao da će dati sve od sebe.

Đoković, koji je pobedio Nadala na Rolan Garosu prošle godine, nije izgubio nijedan set na putu do četvrtfinala. Đoković je imao malu prednost u odnosu na Nadala, ali je Španac isporučio i pokazao zašto nikada ne treba sumnjati u njega na Rolan Garosu.

„Pa, rekao bih da sam napravio grešku pre nekoliko godina misleći da će mu hladniji uslovi naštetiti protiv Novaka“, rekao je Mekinro za Eurosport.

On je istakao da je oduševljen nivoom igre.

„Sada, izgleda da bi morao da budeš lud da se kladiš protiv njega . Kako, zaboga, misliš o momku – rođendan mu je u petak, kada igra protiv Zvereva. On će imati 36, a ja nisam siguran da sam ga video kako igra bolje od onoga što sam video protiv Novaka“

BONUS VIDEO Sergej gleda Novakov meč u Rimu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare