Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Danil Medvedev je pobedom startovao u Grupi "Tokio 1970" na ATP Tur finalu u Londonu. Ruski teniser je pobedio Nemca Aleksandera Zvereva sa 6:3, 6:4.

Bila je to slobodno se može reći repriza nedavnog finala Mastersa u Parizu u kojem su se sastala ova dvojica tenisera. I ishod je bio takav da je ponovo slavio Medvedev.

PROČITAJTE JOŠ:

U Parizu mu je, doduše, bilo teže, tada je Zverev osvojio početni set, ali je na kraju Moskovljanin uspeo da preokrene i pobedi sa 5.7, 6:4, 6:1.

PROČITAJTE JOŠ: Novak: Za to sam da se svuda igra u dva dobijena seta

Čini se da je našao recept kako da igra sa vižljastim Nemcem, pa je to demonstrirao i u „O2 Areni“, ali treba reći da mu je u tome mnogo pomogao Zverev koji je mnogo grešio.

Saša je napravio sedam dvostrukih servis grešaka, osvojio svega 21 odsto poena na svoj drugi servis i iskoristio samo jednu od šest prilika za brejk u meču koji je trajao 90 minuta.

U početnom setu, videli smo razmenu brejkova u prva dva gema, da bi Medvedev u šestom ponovo oduzeo servis rivalu i poveo sa 4:2.

Bio je siguran na servisu pa je iskoristio prvu set loptu za 6:3.

U drugom setu su bili izjednačeni u prvih šest gemova da bi potom Medvedev iskoristio drugu brejk loptu u sedmom gemu.

Ostatak meča bila je stvar rutine, Rus je iskoristo prvu meč loptu u desetom gemu.

Naredni meč u ovoj grupi Medvedev će igrati protiv Novaka Đokovića, taj meč je na programu sredu 18. novembra u večernjem terminu od 21 čas.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar