Foto: EPA-EFE/JULIAN SMITH

Endi Mari, bivši broj jedan svetskog tenisa, poražen je u svom drugom meču od povratka na teren, na egzibiciji "Bitka za Britaniju" koja se održava u Nacionalnom teniskom centru u Londonu.

U okviru grupe „Tim Henman“, od Endija je bio bolji njegov kolega iz Dejvis kup tima Velike Britanija, 44. teniser sveta, Kajl Edmund, 6:7 (2), 7:6 (5), 10:5.

PROČITAJTE JOŠ:

Endi je meč prošao bez večih problema, što se tiče zdravstvene situacije, što mu je, kako je rekao, u ovom momentu i najvažnije.

„Da budem iskren, nisam brinuo o rezultatu. Posle ovako tesnog meča, nadam se da je sa mojim kukom sve u redu, mislim da sam odigrao veoma dobro“, kaže Endi.

Dvostruki šampion Vimbldona se nada da će njegova igra napredovati što više bude igrao.

„Znam da ako mi je kuk u redum da će i moj tenis napredovati kako budem igrao narednih meseci. Ukoliko budem mogao redovno da treniram. Nadam se tobe, kuk je dobro. Ukolikoko budem igrao ovako i poboljšao nekoliko stvari, igraću tenis na najvišem nivou. Osećam da me prepone zatežu pomalo, osetio sam to na zagrevanju, ali kako je meč odmicao, bio sam sve bolje. To je bila pozitivna stvar. Naravno, videću kako ide, ne bih voleo da opet uzmem dve do tri nedelje kako bih opet pauzirao“, zaključio je Mari.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar