Foto: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Aleksandra Krunić završila je takmičenje na Rolan Garosu već u prvom kolu porazom od Kori Koko Gof rezultatom 2:0 u setovima (7:6, 6:4).

Prvi set u jednoj reči možemo opisati kao – haotičan, i pravo je čudo da je viđen samo po jedan brejk, s obzirom na to da je viđeno čak 15 brejk šansi u šest gemova.

PROČITAJTE JOŠ...

Prva je Amerikanka propustila tri u drugom gemu, uzvratila je Krunićeva u trećem, zatim je ponovo Gauf mogla da oduzme servis rivalki u četvrtom gemu, ali nije uspela da iskoristi nijednu od četiri šanse.

Seriju propuštenih šansi prekinula je Krunićeva u petom gemu, povela 3:2, ali je rivalka odmah uzvratila, izjednačila na 3:3, potom propustila još tri brejk prilike u osmom gemu, pa je pobednika prvog seta rešio taj-brejk.

U njemu je viđena velika borba, Krunićeva je imala četiri set lopte, sa druge strane Amerikanka je propustila dve pre nego što je treću pretvorila u 13:11 i 1:0.

U drugom setu Gof je krenula silovito, povela sa 4:0, ali je Krunićeva pokazala „znake života“, vratila jedan brejk, smanjila na 4:3, potom je u desetom gemu imala i šansu da dođe do izjednačenja, poslala lopticu u aut, a Amerikanka iskoristila prvu set loptu za 2:0 i prolaz u drugu rundu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar