Nik Kirjos/Foto/EPA-EFE/ANDY RAIN

Australijanac deluje nezaustavljivo.

Nik Kirjos se plasirao u četvrtfinale Vimbldona pobedom nad američkim igračem Brendonom Nakašimom u pet setova 4:6, 6:4, 7:6 (2), 3:6, 6:2.

PROČITAJTE JOŠ

Australijanac je ponovio uspeh iz 2014. godine kada je prvi put došao do ovog dela takmičenja.

Nakon meča je priznao da nije odigrao po svojim standardima.

„Nije ovo bio moj najbolji performans, ali sam veoma srećan što idem dalje. Publika je bila neverovatna i hvala vam za svu podršku koju mi pružate“, rekao je Australijanac.

Kirjos u sledećem kolu igra protiv Kristijana Garina koji je u pet setova eliminisao Aleksa de Minora i na zanimljiv način će proslaviti pobedu.

„Bio sam veoma uzbuđen što ću igrati protiv Aleksa. Da budem iskren, kada sam dolazio ovamo video sam da vodi 2:0 u setovima i bio sam ubeđen da će to biti on. Ali, neću mnogo razmišljati o tome protiv Garina. Sada mi je potrebna dobra čaša vina, pod hitno“, rekao je Kirjos.

Prijatelj specijala je MaxBet.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana (PROMO)

BONUS VIDEO Đoković: Nazdravlje! Kasniš, ali si mi simpatičan pa ću ti odgovoriti

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar