Foto: Tanjug/AP Photo/Alastair Gran

Holandski teniser Tim van Rajthoven sabrao je utiske posle završenog turnira na Vimbldonu.

On je poražen u nedelju uveče od Novaka Đokovića u četiri seta i nema za čime da žali, jer je pre dve, tri nedelje bio izvan 200 najboljih na svetu.

PROČITAJTE JOŠ:

Posle titule u Hertogenbošu i pobede nad Danilom Medvedevim, Van Rajthoven je stigao i do četvrte runde trećeg grend slema sezone gde je uzeo set Đokoviću, 6:2, 4:6, 6:1, 6:2.

„Ko bi pomislio da ću stajati ovde nas ovom terenu, protiv jednog od najvećih svih vremena Novaka Đokovića, pre samo nekoliko nedelja. Ono što se desilo proteklih sedmica će zauvek ostati sa mnom, do kraja života“, napisao je Van Rajthoven na društvenim mrežama.

U tom periodu je sa 205. mesta ATP liste skočio na 104, a čeka ga dodatni napredak posle Vimbldona.

Pobeđivao je Tejlora Frica, Feliksa Ože-Alijasima, Danila Medvedeva, Rajlija Opelku, Nikoloza Basilašvilija, između ostalih, ali je Đoković bio preveliki „zalogaj“.

„Hteo bih da zahvalim svom treneru, devojci i svima vama momcima na ovom putu. Podrška je bila neprocenjiva. Ali putovanje je daleko od gotovog. Nekoliko dana odmora, a onda idemo u SAD na još turnira. Počinjemo od Njuporta“, poručio je Van Rajthoven.

Na ovu poruku mu je emodžijem spojenih šaka odgovorio i Đoković, kome je Holanđanin bio prilično dobar rival i čovek koji je procvetao nešto kasnije, sa 25 godina.

Vimbldon možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON Mini paket van SBB mreže preko bilo kog interneta u Srbiji. EON Mini dostupan je za 1.299 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana (PROMO)

Prijatelj specijala je MaxBet.

BONUS VIDEO Đoković: Nazdravlje! Kasniš, ali si mi simpatičan pa ću ti odgovoriti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar