Karlos Alkaraz
Foto: Screenshot Tennis TV

"Ko? Šta? Gde? Kad?", to su sva pitanja koja su i dalje bez odgovora nakon što je Karlos Alkaraz na kameri napisao slovo "N".

I interpretacije su izuzetno šarenolike i mnogi nagađaju o različitim scenarijima. Alkaraz se prošetao protiv Feliksa Ože-Alijasima sa 6:2, 6:3 i tako potvrdio da svoju formu diže, ali i da je Kanađanin i dalje mnogo, mnogo daleko od najboljih na planeti.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, mnogo je zanimljivije bilo ono što se desilo po završetku meča nego ono što se dešavalo na samom terenu.

Alkaraz je uzeo marker i na kameri napisao „N, vidimo se uskoro“. I to je rasplamsalo mnoge teorije, na koga se tačno odnosi.

Dve najpopularnije govore da je u pitanju devojka i da je na ovaj način odlučio da joj pokaže koliko mu znači. Tačnije mnogi žele da veruju da je to u pitanje jer bi ovaj potez dobio romantični prizvuk.

„Svi misle da ima veze sa tenisom, ali ja mislim da je to poruka devojci.“

„O moj Bože, misli na devojku? Moje mišljenje.“

„Uskoro će objaviti zvanično ko mu je devojka? U suprotnom nema smisla.“

On može biti i patriotski ukoliko to „N“ čitamo kao prvo slovo prezimena Nadal, nakon što je Rafael u poslednjem trenutku odlučio da se povuče sa mastersa.

I na kraju može biti i takmičarski momenat ukoliko to gledamo kao poruku Novaku Đokoviću („N“ ima više mogućih interpretacija) da se vide u finalu (pre toga nije moguće). Poznato je da Alkaraz ističe da stalno misli o Đokoviću, na svakom treningu i da mu je on nivo kom stremi. Ipak, da li to znači da je ovo bila poruka za Srbina? Saznaćemo uskoro.

U šta god da želite da verujete sigurno ćete se zabaviti čitajući komentare.

BONUS VIDEO Povreda Karlosa Alkaraza u drugom gemu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar