Foto: REUTERS/Toby Melville

Jelena Đoković, supruga najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića podelila je poruku zbog smrti Padme Rajan, poznate Novakove navijačice.

Padma je rođena u Čenaju u Indiji, ali je veći deo života provela u Sjedinjenim Državama i već godinama je jedna od najpoznatijih Đokovićevih navijačica.

PROČITAJTE JOŠ:

Preminula je u utorak 25. jula u 61. godini, a radila je na dobrobiti dece i zbog toga je sarađivala i sa fondacijom drugog tenisera sveta. Padma je preminula u Džordžiji gde joj je pomen održan u četvrtak.

„Sećam se Padme veoma dobro. Kakva je divna duša bila! Obično kad me ljudi zagrle pričaju kako sam sitna. Ali sećam se kad sam grlila nju i osetila kako je nežna i skoro krhka! Koliko sam samo ljubavi i dobrote osetila u nekoliko naših susreta. Moje saučešće porodici, njenoj deci koju je volela i pazila mnogo. Ja sam tužna i slomljena što sam saznala za njenu smrt. Cela fondacija Novak Đoković je volela njen entuzijazam i strast za pomoć u ranom razvoju dece i cenili smo njenu podršku tokom godina. Neka počiva u miru“, napisala je Jelena Đoković.

Uz Novaka, Padma je volela i košarku, a kako kažu iz njene porodice, nema te statistike koju nije znala kada je reč o Đokoviću i Lebronu Džejmsu.

Ona je kroz rad sa fondacijom pomagala i razvoj dece u Srbiji, što je objašnjavala time da su i ona – deca sveta. Osim toga, pokretala je i peticije da se Novaku dozvoli da igra na nekim od turnira na kojima mu je prethodnih godina bilo zabranjeno da igra.

BONUS VIDEO: Đoković besni na svoj tim u boksu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar