Goran Ivanišević i supruga Nives
Foto: Nivessimspon screeenshot Instagram

Goran Ivanišević je podigao buru, a sada je reagovala i njegova sadašnja supruga.

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, već neko vreme je na sudskom sporu sa bivšom suprugom Tatjanom Ivanišević, a u noći između ponedeljka i utorka je odlučio da se oglasi.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovako… Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran“, napisao je proslavljeni teniser i teniski trener.

Goran i Tatjana su bili zajedno 17 godina, a 2009. godine su odlučili da vezu krunišu brakom. Kada je osvojio trofej Vimbldona 2001. godine Ivanišević je čak pomenuo i supurugu, i čak bi rekao da ga ne bilo čudilo da zasluge budu pripisane njoj.

Imaju ćerku Amber Mariju i sina Emanuela, a jedan od najboljih hrvatskih igrača svih vremena je 2017. godine oženio voditeljku Nives Čanović.

Sada je upravo ona odlučila da se oglasi i da napiše kratku poruku koja je stala u jednu jedinu rečenicu.

„Pravda je spora, ali dostižna“, napisala je Nives na objavi supruga.

BONUS VIDEO Novak Đoković povodom završetka sezone i poslednjih turnira u 2023

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar