Foto: Tanjug Michael Probst)

Teniseri Srbije i Hrvatske sastaju se u petak u Madridu u polufinalu Dejvis kupa, od 16.00 uz direktan TV prenos na Sport klub 1.

Srbiju predvodi najbolji teniser sveta Novak Ðoković, koga za „siguran poen“ čeka duel protiv Marina Čilića, sa kojim ima skor 17-2.

Bez dileme ključni duel biće drugi singl i mnogo toga će zavisiti koga selektor Viktor Troicki pošalje na teren – Dušan Lajović i Miomir Kecmanović su izgubili svoje mečeve protiv Nemačke i Kazahstana, a šansu da zaigra ima i Filip Krajinović.

PROČITAJTE JOŠ

Ko god dobije prilike biće favorit protiv Nina Serdarušića, 243. tenisera sveta ili Borne Goja, koji je 279. na ATP listi.

U dublu, Hrvati su svakako u prednosti, jer su Mate Pavić i Nikola Mektić najbolji na svetu.

Srbija i Hrvatska su se do sada sastajale dva puta i oba puta slavio je srpski tim – 2010. godine bilo je 4:1, a 2015. godine 5:0.

Srbija je osvojila Dejvis kup 2010, a Hrvatska 2005. i 2018. godine.

Meč u Madridu počinje u 16 sati.

U drugom polufinalu u subotu igraju Rusija i Nemačka.

Meč Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

BONUS VIDEO Nikola Ćaćić pred Hrvatsku i polufinale Dejvis kupa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar